Головна Новини Світ Росія Годинники цокають: у Путіна загрозливо відреагували на візит Макрона, Шольца та Драги до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Годинники цокають: у Путіна загрозливо відреагували на візит Макрона, Шольца та Драги до Києва

У Росії вважають, що візит європейських лідерів до Києва не наближає Україну до світу

16 червня 2022, 13:22 comments2650
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв останнім часом помітно активізувався в інформаційному просторі і має всі підстави вибитися в лідери у внутрішньому рейтингу ТОП-спікерів Кремля, які роблять найодіозніші, часом божевільні заяви. Так сьогодні екс-прем'єр-міністр РФ оперативно відреагував на візит лідерів Німеччини Франції Італії Олафа Шольца, Еммануеля Макрона та Маріо Драгі до Києва, написавши у себе у Twitter, що це ніяк не наближає Україну до світу.

Годинники цокають: у Путіна загрозливо відреагували на візит Макрона, Шольца та Драги до Києва

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Дмитро Медведєв спробував образити європейських лідерів, назвав тих "шанувальниками жаб, лівера та макаронів", які люблять відвідувати столицю України, а користі від цього жодної.                                  

Медведєв зазначив, що лідери ЄС пообіцяли вступ України в союз, старі гаубиці, випили горілки і потягом, як і 100 років тому, вирушили додому, адже в них все гаразд, ось тільки Україну такий візит до світу ніяк не наближає, а час іде.

Зазначимо, сьогодні з візитом до Києва прибули лідери чотирьох європейських держав – Франції, Італії, Німеччини та Румунії. Головна мета їхнього візиту – продемонструвати президентові України та всьому українському народу. Що Європейський Союз повністю на боці України у війні з Росією, а також те, що європейська спільнота готова й надалі підтримувати Україну.                                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — відбулася третя зустріч у форматі "Рамштайн": Олексій Резніков розповів про її підсумки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини