Головна Новини Світ Росія Головний кремлівський пропагандист зганьбився, записуючи звернення до ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний кремлівський пропагандист зганьбився, записуючи звернення до ЗСУ

Соловйов нарвався на відповідь української мережі через згадку німецьких танків

19 червня 2023, 21:14 comments1144
Поділіться публікацією:

Одіозний представник російської пропаганди   Володимир Соловйов  "переплутав" Збройні сили України  з деревами та  відзначивсь черговим  полум'яним спічем   про військове вторгнення в Україну.

Головний кремлівський пропагандист зганьбився, записуючи звернення до ЗСУ

Володимир Соловйов (фото з відкритих джерел)

 Фрагменти його прямого  ефіру  показували на російському ТБ.  На відео  пропагандист  розповідає глядацькій  аудиторії, як у камуфляжі разом із російським військовим   записав  звернення до ЗСУ. Але  його  несподіваними "слухачами" у відзнятому відео  виявились  дерева.

Зокрема, під час свого "звернення"  телеведучий   згадав  українським військовим німецькі  танки та їх  дідів.

"Каже Москва! Я, Володимир Соловйов, звертаюся до тебе, скажи мені, український солдат, тобі дорога німецька техніка, яка вбивала твого діда?",- звертається  Соловйов.

На цю цитату пропагандиста  бурхливо відреагували  українські  підписними в мережах. Відеорепортаж  Володимира  Соловйова зрівняли з "ГебельсТВ", а дехто  написав, що "Леопарди їхніх дідів не вбивали".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівська пропагандистка заявила, що їй для "щастя" не вистачає мільйона китайських солдатів. За словами російської  пропагандистки  Ольги Скабєєвої,  російським загарбникам на фронті не вистачає  присутності  китайської армії. Під час  ефіру на російському  телебаченні   пропагандистка   видала, що не відмовилась  зараз від пари-трійки-десятки мільйонів китайських  вояків. На поставлене питання, яке озвучив  один зі спікерів, вказавши, чому чужі  солдати повинні  воювати за РФ, російська ведуча пояснила, що їх потребує Бєлгородська область.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини