Головна Новини Світ Росія Головний кремлівський пропагандист зробив заяву про смерть Пригожина: Мережа вибухнула жартами
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний кремлівський пропагандист зробив заяву про смерть Пригожина: Мережа вибухнула жартами

На новий "перл" Соловйова вже відреагували у мережі

24 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

В  РФ  ще не закінчено  розслідування в  справі про падіння  літака очільника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина,  проте   російські  пропагандисти  швидко  "призначили" винних. Ним знову  виявивсь   таки несподіваний  громадянин України.

Головний кремлівський пропагандист  зробив заяву про смерть Пригожина: Мережа вибухнула жартами

Володимир Соловйов (фото з відкритих джерел)

За словами  відомого російського пропагандиста  Володимира  Соловйова, які він промовив під час ефірі  власного шоу,  лайнер, на якому за попередніми даними знаходивсь  Пригожин, було потрібно   підірвати Малюсьці (міністр юстиції України). "Залізний" аргумент  поплічника  Путіна, це твердження, що скоєне вбивство "у дусі бандерівців".

До слова, що, можливо у спробі   "відмазати" Володимира Путіна, якого, до речі, назвали майбутнім вбивцею Пригожина ще за кілька місяців до  події,  пропагандист поплутав посадовця Малюську з Малюком -  керівником СБУ, який  відомий   операціями,  як от підрив Кримського моста.

Головний кремлівський пропагандист  зробив заяву про смерть Пригожина: Мережа вибухнула жартами - фото 2
Головний кремлівський пропагандист  зробив заяву про смерть Пригожина: Мережа вибухнула жартами - фото 3


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ пишуть, що Пригожин живий, він інсценував свою смерть. Ватажок і засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин може бути зараз живішим за всіх живих, адже він міг інсценувати свою загибель, знаючи, що він уже не мешканець, адже на нього чекає неминуча розправа. Таке припущення висловила грузинська дослідниця, науковий співробітник британського Королівського інституту об'єднаних служб Натія Сескурія в інтерв'ю для "Express.co.uk".

Дослідниця припустила, що Пригожин може й надалі керувати ПВК "Вагнера", але на відстані, ніде привселюдно не засвічуючись.

Головною причиною, через яку ватажок ПВК міг зважитися на інсценування смерті, Сескурія назвала усвідомлення ним того, що він підписав собі смертний вирок, організувавши похід на Москву: "Шляху назад не було, він не мав можливості повернути довіру Путіна і вести справи як завжди ".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини