Головна Новини Світ Росія Головний пропагандист РФ несподівано розкритикував господаря Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний пропагандист РФ несподівано розкритикував господаря Кремля

Але Соловйов швидко зрозумів, що сказав зайве про Путіна

сьогодні, 19:50
Поділіться публікацією:

 Відомий російський пропагандист Володимир Соловйов зробив несподівану заяву у прямому ефірі своєї програми на державному телеканалі "Росія-1", запропонувавши можливість відставки Володимира Путіна. Це сталося під час чергового випуску його авторського шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим", що викликало шок як серед гостей студії, так і серед глядачів.

Головний пропагандист РФ несподівано розкритикував господаря Кремля

Володимир Соловйов (фото з відкритих джерел)

Соловйов різко критикував ситуацію в російській армії, вказуючи на проблеми з військовою логістикою та недоліки в оборонних лініях, попри великі фінансові витрати. Він наголосив, що простих покарань винних недостатньо і що потрібно призначати компетентних людей, які здатні діяти швидко й ефективно.

"Мало просто посадити винних. Треба призначити тих, хто вміє діяти ефективно, швидко і чітко. Неважливо, в якому вони будуть міністерстві. Головне, щоб робили свою справу", — сказав пропагандист.

Найбільше резонансу викликала його заява про можливу відставку "верховного", під яким він, очевидно, мав на увазі Путіна. Соловйов заявив: "Якщо для цього потрібна відставка верховного, то…", хоча швидко додав, що такі рішення не входять до його компетенції.

Ця фраза шокувала всіх присутніх, і один із гостей навіть не зміг стримати емоцій, вигукнувши щось нерозбірливе. Розуміючи, що зайшов надто далеко, Соловйов спробував виправдатися, зазначивши, що прийняття таких рішень "не його рівня".

"Якщо для цього потрібна відставка верховного, то… Як кажуть мої друзі, розумію, не мені приймати такі рішення. Але давайте використовувати все найкраще з нашого досвіду і розв'язувати проблеми тими методами, які потрібні зараз", — заявив телеведучий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома російська пропагандистка потрапила під санкції США. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини