Головна Новини Світ Росія Горить Росія: Хто і що стоїть за партизанським рухом в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Горить Росія: Хто і що стоїть за партизанським рухом в РФ

Причини і наслідки диверсійної діяльності охарактеризували в ОПУ

9 січня 2023, 15:42 comments1464
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу Президента України (ОПУ) Михайло Подоляк в ефірі Телемарафону розповів, що у Російській Федерації наростатиме внутрішній партизанський та диверсійний рух, пишуть "Коментарі".

Горить Росія: Хто і що стоїть за партизанським рухом в РФ

У РФ почастішали пожежі, саботажі й бавовна

"Неможливість армії захопити Україну призводить до руйнування культу особи Володимира Путіна та його найближчого оточення", — каже Подоляк і як аргумент наводить кримінальну статистику. За офіційними даними, у Росії зросла кількість правопорушень поблизу західних кордонів. У країні-агресорці вже розпочалися внутрішні саботажі.

"Міністерство внутрішніх справ РФ дає офіційну статистику на 600% збільшилася кількість кримінальних правопорушень у прикордонних з Україною областях. Набагато більше і по всій території країни. Таким чином, кількість випадків саботажу лише наростатиме. Усі будуть підривати, грабувати", – заявив він.

За словами радника  ОПУ, відчутно наростатиме й внутрішній партизанський та диверсійний рух. Уже зараз дуже багато є конфліктів на території самої федерації – це призведе до міжнаціональних конфліктів. Там багато етнічних груп, які постійно мали суттєві обмеження. Наприклад, Башкирія, Ічкерія, Інгушетія та Північна Осетія. Усі вони матимуть певні претензії і це поступово виллється в демонстративний супротив владі Кремля.

"Ми з вами десь так через місяці три-чотири обговорюватимемо кримінальну ситуацію апокаліптичного складу у РФ. Це буде чудесний час", – підкреслив радник голови ОП. За словами високопосадовця, на території Росії вже зафіксовано й збільшення саботажів і ситуація лише погіршуватиметься.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", російський президент Володимир Путін 3 січня у режимі відеозв'язку провів нараду з представниками керівництва силового та військового блоків. Центральним питанням на порядку денному була мобілізація для збільшення кількості російських військових, які після підготовки будуть спрямовані на війну до України. Тільки протягом 2023 року Кремль планує закликати до лав окупаційної армії 2 млн осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

9 січня 2023, 16:09

Може цей 3,14здобол чимось корисним займеться? Хто воно взагалі таке що кожен день триндить на будь-яку тему? Колись була "Краіна Рад", а зараз - " краіна радників"?


Новини