Головна Новини Світ Росія Готові до переговорів на будь-якому рівні: у Держдумі знову кличуть Київ на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Готові до переговорів на будь-якому рівні: у Держдумі знову кличуть Київ на переговори

У Москві знову пропонують Києву сісти за стіл переговорів, але продовжують наступ

25 серпня 2022, 18:57 comments1749
Поділіться публікацією:

Росія нібито готова до переговорів із Україною "на будь-якому рівні". Таку заяву зробив голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. Як передає видання "Коментарі", словами Слуцького цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Готові до переговорів на будь-якому рівні: у Держдумі знову кличуть Київ на переговори

Леонід Слуцький. Фото: сайт Держдуми РФ

Спочатку Леонід Слуцький заявив, що він особисто сумнівається у можливості вести переговори з українською стороною, але якщо представники України заявлять, що готові до переговорів, тоді в Москві це обговорюватимуть. При цьому Слуцький уточнив, що Росія готова розглянути переговори на будь-якому рівні та різному форматі.

Слуцький входить до складу делегації Росії на переговорах з Україною, які фактично припинилися після того, як розкрилися звірства російських військових у Київській області та інших на той час окупованих регіонах. І навіть після цього Москва пропонувала відновити переговори, хоч і на день не вщухали артилерійські та ракетні обстріли української території. Наразі про бажання сісти за стіл переговорів з Україною говорять абсолютно всі спікери Кремля, включаючи самого Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія до кінця цього тижня може підтвердити проведення референдумів про приєднання на територіях України, які контролює армія РФ. Про це заявив представник Ради національної безпеки США зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі. Чи піде Кремль на такий крок? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – переговори та перемир'я з РФ: у Зеленського пояснили, чому ні Україні, ні Європі це не потрібно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини