Головна Новини Світ Росія Грубий жарт чи сексуальний підтекст: прес-секретар Кремля пояснив зневажливу лексику Путіна щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Грубий жарт чи сексуальний підтекст: прес-секретар Кремля пояснив зневажливу лексику Путіна щодо України

Під час переговорів Путін вдається до використання грубої лексики

9 лютого 2022, 12:17
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін у вівторок, 8 лютого, викликав шум у російських ЗМІ після його прес-конференції з президентом Франції Еммануелем Макроном. Про це повідомляє CNN.

Грубий жарт чи сексуальний підтекст: прес-секретар Кремля пояснив зневажливу лексику Путіна щодо України

Путін і Макрон за столом переговорів - фото з відкритих джерел

Найбільше кліків у Росії викликала груба лексика Путіна, а не деталі переговорів з французьким лідером.

"Що стосується Мінських домовленостей, вони живі і перспективні чи ні? Я вважаю, що іншої альтернативи просто немає. Подобається це чи не подобається, це твій обов'язок, красуне моя. Їх треба виконувати, інакше не вийде", — сказав Путін. 

Знову Путін показав світу свою позицію. Позиція лідера Кремля щодо Мінських домовленостей не нова. Але його груба народна мова – звернення до Зеленського поблажливою мовою – змусила деяких російських журналістів відверто задуматися, чи не робить президент, по суті, грубий жарт.

Відповідаючи під час конференції з журналістами, чи можуть ці зауваження бути "натяком на сексуальний підтекст", прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков дав неоднозначну відповідь.

"Президент мав на увазі, що якщо держава взяла на себе певні зобов'язання, якщо під ними є підпис глави держави, то ці зобов'язання повинні бути виконані", — сказав Пєсков.

Репортер запитав далі: чи був Путін, можливо, знайомий з творчістю російськомовного фолк-панк-гурту, який, очевидно, мав репліку, схожу на слова Путіна в одній із своїх пісень? Пєсков сказав твердо ні.

"Я цілком переконаний, що Володимир Путін не знайомий з роботою цієї групи. І я підозрюю, що, можливо, в якийсь момент ця група могла запозичити її [рядок] з російського фольклору", — сказав Пєсков. 

За словами аналітика СNN, фольклор чи ні, але зауваження оголило брутальне ставлення Путіна до України. 

Путін не вперше використовує таку лексику. Одна з його найвідоміших цитат датується 1999 роком, коли він ще був прем’єр-міністром і пообіцяв розгромити чеченських сепаратистів, сказавши: "Якщо вони в туалеті, ми викинемо їх у прибудинкову територію".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський відреагував на "…терпи моя красуня" від Путіна на адресу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мария

9 лютого 2022, 13:20

Иван, о каких "нацыках" идет речь? Анализ ситуации опубликовало американское издание, вопросы о ситуации задавали российские журналисты, а комментировал ситуацию пресс-секретарь Кремля. Об украинцах не было речи в новости, так что ваш комментарий не уместен. Читайте внимательнее!)

Иван

9 лютого 2022, 12:41

Гля, как задело нацыков. ) А как маты в адрес Путина гнуть в Раде, так вроде и ничего? А? Усебя бревно выньте, а затем и возмущайтесь.


Новини