Головна Новини Світ Росія Гумова техніка та побоювання побачити гостей з України: якими будуть паради у Росії на 9 травня, - військовий експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Гумова техніка та побоювання побачити гостей з України: якими будуть паради у Росії на 9 травня, - військовий експерт

У Росії уже неохоче говорять про паради на 9 травня. Певно, нічим уже хизуватися: ані техніки, ані військового спорядження. Таку думку в Телеефірі висловив полковник ЗСУ, військовий експерт Роман Світан, пишуть «Коментарі»

11 квітня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

Окрім того, росіяни побоюються побачити на Червоній площі гостей з України. Світан наголосив, що жителів  прикордонних Курської та Бєлгородської областей уже охопила неабияка паніка.  

Гумова техніка та побоювання побачити гостей з України: якими будуть паради у Росії на 9 травня, - військовий експерт

Стало відомо чому росіяни бояться парадів на 9 травня

"Бояться просто, що можуть приїхати й пройтися по їхніх площах, наприклад, наш "Кракен", "Вовки Да Вінчі"", — заначив експерт.

Військовий експерт також пояснив, що у Москві немає чим проводити паради, побачити там можна буде, хіба-що, — гумову техніку. Тобто, макети танків та надувну бронетехніку.

"Військових сил та засобів вже не вистачає на лінії фронту, не те щоб на параді", — переконаний полковник ЗСУ.

Як він стверджує, ворогу доведеться "покреативити", аби бодай щось пересувалося на Червоній площі.

"Вони ж не будуть діставати Т-34 з постаментів, намагатися посадити туди трьох-чотирьох військових і штовхати ці макети по Червоній площі", — зауважив експерт.

Тож, росіяни у повній розгубленості: чи то від передчуття побачити у Москві українців, чи від відсутності засобів, якими можна було б похизуватися.

Адже, як переконаний Світан, ворогу не вдасться створити ілюзію, коли військової техніки конкретно не вистачає. Цього ніяк не приховаєш.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про рашистський "Цар-окоп": нездалість тактики росіян. Сам по собі окоп, як щілина землі, він абсолютно безглуздий у тому разі, якщо там справді буде наступ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали й про шалені втрати росіян: за тиждень в армії РФ тисячі трупів та знищеної техніки. У ЗСУ оприлюднили втрати армії РФ в Україні за перший тиждень квітня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини