Головна Новини Світ Росія ГУР повідомляє, що Кремль відправив в окупацію спецзагони: яке їхнє завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР повідомляє, що Кремль відправив в окупацію спецзагони: яке їхнє завдання

Одне із завдань цих загонів - до 10 березня 2024 року звітувати про готовність до "голосування" працівників підприємств на окупованих територіях

19 лютого 2024, 13:54
Поділіться публікацією:

Кремль відправив на окуповані території України спеціально підготовлені загони для імітації так званих "виборів" російського диктатора Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

ГУР повідомляє, що Кремль відправив в окупацію спецзагони: яке їхнє завдання

Російська пропаганда. Фото: з відкритих джерел

"Для створення фейкової картинки "підтримки" російського диктатора окупанти відправили на окуповані території спеціально підготовлені загони, які займатимуться фальсифікаціями і слідкуватимуть за роботою так званих "виборчих комісій", – йдеться у повідомленні ГУР.

Зазначається, що одне із завдань цих загонів – до 10 березня 2024 року прозвітувати про готовність до "голосування" працівників підприємств на окупованих територіях, а також надати прогноз "підтримки" Путіна".

Також у Москві затвердили новий "порядок" проведення "голосування" на тимчасово окупованих територіях України.

Зокрема, окупанти вирішили, що взяти участь у незаконних "виборах" на поневолених територіях можна як з російським, так і з українським паспортом, ID-карткою чи іншим документом, що засвідчує особу.

У Буданова вважають, що таке рішення свідчить про провал примусової паспортизації на окупованих територіях, а також є черговим інструментом російських спецслужб для виявлення "неблагонадійних" українців для здійснення репресій.

Повідомляється, що за завданням з Москви окупаційні адміністрації та пропагандисти активно розповсюджують фейки про нібито "85% підтримки" Путіна на СОТ України, а також просувають так звану систему "мобільний виборець", яка, зокрема, дозволяє "проголосувати" онлайн та "без реєстрації" на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський прокоментував майбутні вибори в РФ: кого обиратимуть росіяни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини