Головна Новини Світ Росія Хакери перехопили секретний лист Путіну: у ньому важлива дата зміни політики РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери перехопили секретний лист Путіну: у ньому важлива дата зміни політики РФ

Голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін пропонує Володимиру Путіну змінити політику Росії на "дезахіднізацію".

12 березня 2024, 11:05 comments2839
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські активісти з "Кібер Спротиву" зламали поштову скриньку співробітника Інституту наукової інформації з суспільних наук РФ та перехопили електронний лист, який був адресований Володимиру Путіну. У ньому голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін написав про план "дезахіднізації" Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Хакери перехопили секретний лист Путіну: у ньому важлива дата зміни політики РФ

Хакери перехопили секретний лист Путіну. Фото з відкритих джерел

В'ячеслав Володін написав лист президенту РФ Володимиру Путіну 30 листопада 2023 року, що лише підтверджує відсутність сумнівів у керівних колах РФ щодо перемоги Путіна на президентських виборах. У перехопленому листі, Володін пропонує змінити політику Росії після президентських виборів через майбутні виклики подібні до "Великої Вітчизняної війни" та заявляє про необхідність "дезахіднізація".

"Подібні кроки дозволять нам трансформувати суспільство та рухатися до прискореної мобілізації у післявиборчий період", — пише В'ячеслав Володін.

Серед запропонованих трансформацій Володін пропонує Путіну перевести більшість сировинних галузей РФ у власність держави, посилити цензуру, суверенізацію науки та розв'язати питання опозиційних рухів.

Володін послався на дослідження Інституту наукової інформації РФ та вказує, що за їхніми даними, все більше чоловіків працездатного віку відчувають травму війни, а напруженість навколо цін і зарплат зростає в умовах витрат на війну в Україні.

"Це так звана соціальна ентропія, яка насправді є хаосом… очевидним рішенням буде продовження політики експорту хаосу за кордон — тобто зняття внутрішньої напруги через зовнішню експансію", — пишуть в Інституті про політику "дезахіднізації".

Нагадаємо, що вибори в Росії заплановані на 15-17 березня 2023 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сибірський батальйон прорвав російський кордон та звернувся до росіян перед виборами в Росії. За їх словами повалити режим Путіна "мирно не вийде".

Також "Коментарі" писали, що хакери з’ясували, скільки для Росії коштує безпілотник Shahed-136.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини