Головна Новини Світ Росія "Халепа": Кадирівці зґвалтували «свою» пропагандистку в окупованому Мелітополі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Халепа": Кадирівці зґвалтували «свою» пропагандистку в окупованому Мелітополі

Бійці чеченського батальйону "Ахмат" не лише познущалися з журналістки, а й дісталося заодно і її оператору НТВ

30 січня 2023, 23:25
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Росією Мелітополі бійці чеченського батальйону "Ахмат" зґвалтували кореспондентку пропагандистського телеканалу НТВ Ольгу Зенкову і побили оператора каналу Артема Єпіфанова. Про це інформує Telergram-канал "Шукай своїх", пишуть "Коментарі".

"Халепа": Кадирівці зґвалтували «свою» пропагандистку в окупованому Мелітополі

Зґвалтували пктінську пропагандистку Ольгу Зенкову

За даними оприлюдненими в соцмережах, цю тему в Російській Федерації, прогнозовано, заборонили висвітлювати в новинах, але НТВ вже звернувся до слідчого комітету Росії.

Як йдеться у заяві телеканалу адресованій генерал-майору юстиції РФ С.Л.Петренко, Зєнкова та Єпіфанов перебували у місті Мелітополь за редакційним завданням. 17 січня вони вечеряли у ресторані "Воронцовський", коли на них напали окупанти, які представилися "бійцями батальйону Ахмат".

Внаслідок інциденту оператор Єпіфанов отримав травми середньої тяжкості, а пропагандистку просто зґвалтували. Як зазначають на каналі, "органи правопорядку", підконтрольні окупантам, відмовилися розслідувати цю справу, а головний запорізький колаборант Євген Балицький проігнорував звернення.

”Халепа”: Кадирівці зґвалтували «свою» пропагандистку в окупованому Мелітополі - фото 2


Читайте також на порталі "Коментарі", відбулася перестрілка — конфлікт між військовими Рамзана Кадирова та членами професійної військової компанії "Вагнер". Російські пропагандисти, які приїхали на стрілянину та вуличні бої стверджують, що це все спеціальна операція проти тероризму.

Раніше, "Коментарі" повідомляли про звернення Рамзана Кадирова, який обіцяв відправити 10 тис. своїх воїнів для боротьби з українськими "націоналістами" та "бандерівцями". За словами Кадирова вони будуть розміщенні в межах Херсонської, Запорізької та Донецької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини