Головна Новини Світ Росія Хімічна зброя "Новачок": стало відомо, чим отруїли Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Хімічна зброя "Новачок": стало відомо, чим отруїли Навального

За допомогою такої ж отрути в Великобританії намагалися вбити колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію

25 серпня 2020, 11:33 comments4220
Поділіться публікацією:

У штабі Олексія Навального розповіли про те, чим отруїли російського політика в Томську і від чого він досі перебуває в комі. За словами керівника мережі регіональних штабів Навального Леоніда Волкова, на життя опозиціонера здійснювали замах за допомогою отрути з тієї ж групи, що і речовина "Новачок". Саме з її допомогою в Великобританії намагалися вбити колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію.

Хімічна зброя "Новачок": стало відомо, чим отруїли Навального

Волков пише про те, що "Новачок" — найвідоміший у світі інгібітор холінестерази. Рік тому речовини нервово-паралітичної дії заборонили використовувати у всьому світі та визнали хімічною зброєю.

Відзначимо, що Навальний зараз знаходиться на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте", фахівці якої також переконані, що політика отруїли. А ось російські колеги, як і раніше, запевняють, що слідів отрути в крові Навального немає, а те, що трапилося з ним, — результат критично низького рівня глюкози в крові, від чого настає кома.

Нагадаємо, попутник Олексія Навального, який летів на літаку рейсом "Томськ-Москва", опублікував відео, на якому чутно, як опозиціонер кричав від болю. На записі чутні гучні й несамовиті крики Олексія Навального, який до цього пив чай в аеропорту. Нібито після нього опозиціонеру і стало погано.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини