Головна Новини Світ Росія Ходорковському та компанії запропонували скинутися та прибрати Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Ходорковському та компанії запропонували скинутися та прибрати Путіна

1944 року німецькі генерали таким чином намагалися ліквідувати Гітлера

2 вересня 2022, 18:25 comments2096
Поділіться публікацією:

Російські опозиціонери можуть зробити свій внесок у те, що війна в Україні незабаром припиниться. Варто лише оголосити нагороду за голову російського диктатора Володимира Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це на Конгресі вільної Росії заявив депутат Верховної Ради України Олег Дунда.

Ходорковському та компанії запропонували скинутися та прибрати Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Нардеп нагадав історію, в якій є один фрагмент про те, що у 1944 році вже подібне намагалися провернути німецькі генерали, які хотіли ліквідувати Гітлера. Скористатися шансом набагато вдало тепер можуть Михайло Ходорковський та інші опозиційні бізнесмени.

Дунда зазначив, що йому часто ставлять питання про те, чи є в Росії опозиція і якщо є, то на що здатні російські опозиціонери, щоб допомогти Україні припинити війну, яку розв'язав Путін. У 1944 році німецькі генерали намагалися прибрати Гітлера. Те саме можуть зробити сьогодні російські опозиціонери. І, якщо вбити навряд чи вийде, тому що у Путіна дуже хороша охорона, то можна як мінімум створити фонд і накопичувати гроші. Ці кошти пішли б на юридичну підтримку майбутніх судових процесів, якнайбільше — на фінансування інсургентів. Якщо російські опозиціонери вдатися до такого кроку, то цим вони доведуть, що готові реальними справами домогтися зміни режиму в Росії, а не просто говорити про це.

Політик наголосив, бізнесмени Ходорковський, Каспаров та інші – окрім слів та форумів могли б зробити велику справу та увійти в історію.

Також "Коментарі" писали – Володимир Путін злякався антиросійського анклаву в Україні: як зрозуміти нову заяву диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

2 вересня 2022, 19:02

Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv


Новини