Головна Новини Світ Росія Хто увійшов в депутатську групу Держдуми по зв'язкам з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто увійшов в депутатську групу Держдуми по зв'язкам з Україною

В Держдумі Росії створили депутатську групу по зв'язкам з Україною

21 січня 2022, 13:18
Поділіться публікацією:

В Росії сформували депутатські групи по зв'язкам із закордонними парламентами та визначилися з координаторами груп. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко з посиланням на Телеграм-канал депутата Держдуми.

Хто увійшов в депутатську групу Держдуми по зв'язкам з Україною

У Росії створили групу зв'язків з Україною, фото з відкритих джерел

Відомо, що в Держдумі нового скликання утворено групи із взаємодії з парламентами США, України, Великобританії та країн Прибалтики. Групу, що співпрацюватиме з США, очолив перший заступник голови комітету з міжнародних справ ("Єдина Росія") В'ячеслав Ніконов. Групою, яка налагоджуватиме зв'язки з Великобританією, керуватиме голова комітету з фінансового ринку ("Справедлива Росія — За Правду") Анатолій Аксаков.

Головним координатором групи, що працюватиме з Україною, став заступник голови комітету з інформаційної політики ("Єдина Росія") Євген Попов. Депутатську групу по зв'язкам з країнами Прибалтики (Латвія, Литва, Естонія) очолюватиме віце-спікер Держдуми від ЛДПР Борис Чернишов.

В телеграм-каналі Євген Попов написав, що багато років працював в Україні й продовжує спілкування з багатьма парламентаріями та громадськими діячами.

"Від терміна "група дружби" у деяких випадках доведеться відмовитись. За моєю ініціативою, яку підтримали профільні комітети, міжнародне управління Думи, повернули групи із взаємодії з Великобританією, США, Прибалтикою та Україною. У цих країнах із ворожою нам владою є люди, з якими можна і треба розмовляти. Готую листи українським друзям, партнерам. Починаємо будувати відносини наново", — зазначив політик.

На публікацію відрегував нардеп Гончаренко словами про те, що "палати настав час заводити, а не групи".

До групи по зв'язкам з Україною увійшли: Бєлік Дмитро Анатолійович, Діденко Олексій Миколайович, Жириновський Володимир Вольфович, Кавінов Артем Олександрович, Кошелєв Володимир Олексійович, Наумов Станіслав Олександрович, Ніконов В'ячеслав Олексійович, Панеш Каплан Мугдинович, Ткачов Олексій Миколайович, Умаханов Сайгідпаша Дарбішевич, Чернишов Борис Олександрович, Шипулін Антон Володимирович.

Як повідомляв портал "Коментарі", президент зробив заяву про Крим і Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини