Головна Новини Світ Росія Хто зі світових лідерів привітав Путіна з днем народження
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто зі світових лідерів привітав Путіна з днем народження

Які лідери країн вирішили привітати президента Росії з днем народження.

8 жовтня 2023, 12:05 comments12860
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

7 жовтня президент Росії Володимир Путін святкував своє 71-річчя. З цього приводу російського диктатора привітало дев’ять лідерів своїх країн.

Хто зі світових лідерів привітав Путіна з днем народження

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Частину привітань Путін отримав телефоном. Зокрема від президента Білорусі Олександра Лукашенка, президента Азербайджану Ільхама Алієва, президента Таджикистану Емомалі Рахмона, президента Туркменістану Сердара Бердимухамедова, президента Киргизії Садира Жапарова, прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна.

Президент Куби Мігель Діас-Канель також привітав Путіна телефоном, однак ще залишив привітання у соціальних мережах.

"Зі щирою прихильністю… хочу привітати і побажати здоров'я президенту Росії, другу Володимиру Путіна", — написав кубинський лідер.

Особисто Путіна привітали президенти Казахстану та Узбекистану, які перебували з візитом у Росії. Обидва лідери побажали Путіну міцного здоров’я.

У офіційному переліку у Кремлі також вказано, що Путіна привітали колишні президенти зокрема це стосується колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва та лідерів невизнаних республік, наприклад Південної Осетії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні привітали російського диктатора Володимира Путіна з днем народження

Також "Коментарі" писали, що у Білому домі заявили про помилку Путіна. Такою була реакція представників Сполучених Штатів на слова російського президента, який заявив про зменшення допомоги для України від її союзників через втому від війни. Прессекретар Білого дому Карін Жан-П’єр заявила, що США продовжать фінансову допомогу попри новий тимчасовий бюджет та оголосила про виділення нового грошового пакета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини