Головна Новини Світ Росія Їдуть пожежні, триває евакуація. У Москві горить завод, на якому будують МіГи
commentss НОВИНИ Всі новини

Їдуть пожежні, триває евакуація. У Москві горить завод, на якому будують МіГи

У Москві на авіабудівному заводі МіГ на Ленінградському проспекті почалася пожежа, повідомляють росЗМІ. За їхньою інформацією, горять другий та третій поверхи будівлі, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 13:54
Поділіться публікацією:

Площа загорання становить 70 кв. м, проводиться евакуація. На місце їдуть пожежники, зазначається, що є ризик переходу вогню та інші будівлі заводу.

Їдуть пожежні, триває евакуація. У Москві горить завод, на якому будують МіГи

Горить завод, на якому будують МіГи

За даними росЗМІ, найімовірніше, пожежа виникла в цеху, що займається реконструкцією, який прибудований до діючого корпусу заводу.

"Причина пожежі поки залишається невідомою. На даний момент (13:00) проводиться евакуація. До місця події їде кілька пожежних бригад: є ризик переходу вогню на інші будівлі заводу"
, — повідомляють росЗМІ.

При цьому відомо, що завод, на якому сталася пожежа, виготовляє бойові літаки сімейства МіГ-29 та винищувачі МіГ-35 для Міноборони РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що український безпілотник атакував завод у Пітері . Росіяни намагалися його збити найпотужнішою системою ППО, але дрон все ж таки впав на території НПЗ. За інформацією джерел, росіяни намагалися збити український дрон, застосувавши комплекс С-400, який є найпотужнішою системою ППО, яка є в арсеналі ворога. Тим не менш, безпілотник все ж таки впав на території заводу.

Також портал "Коментарі" повідомляв, що на думку експертів, з аконними цілями для ЗСУ можуть стати низка аеродромів на території Росії . У першу чергу під удар можуть потрапити аеродроми, що перебувають у тимчасово окупованому Криму - Бельбек, Саки, Гвардійське, Качі вистачає гелікоптерів і Джанкой. Щодо європейської частини, то базування тактичної авіації — це Саваслейка, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ, Воронеж (аеродром Балтімор) — там Су-34, Су-35 у великій кількості та аеродром неподалік центру міста, тому є чим займатися.

Крім того, нещодавно глава ГУР Міноборони Кирило Буданов пообіцяв, що у 2024 році "бавовни" на території Росії буде більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини