Головна Новини Світ Росія Індія і РФ планують спільне виробництво військової техніки: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія і РФ планують спільне виробництво військової техніки: подробиці

РФ та Індія планують виробництво військових технологій

27 грудня 2023, 22:30 comments3521
Поділіться публікацією:

Росія та Індія планують спільне виробництво у сфері військових технологій. Про це пише видання Reuters, передає портал "Коментарі".

Індія і РФ планують спільне виробництво військової техніки: подробиці

Індія і Росія зближаються. Фото з відкритих джерел

Як пише видання, Росія та Індія досягли суттєвого прогресу в переговорах щодо спільного виробництва військової техніки. Відповідну заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров після зустрічі з індійським міністром закордонних справ Субрахманьямом Джайшанкаром. Зустріч посадовців відбувалася у Москві.

Соратник російського диктатора заявив, що співпраця Індії та РФ у військовій сфері матиме "стратегічний характер".

Сергій Лавров переконаний, що така співпраця "відповідає інтересам обох країн", а також "сприятиме забезпеченню безпеки на Євразійському континенті".

За словами російського міністра, "РФ поважає бажання Індії диверсифікувати постачальників військової техніки".

Крім того, Сергій Лавров відзначив, що Москва готова підтримати бажання Нью-Делі виробляти на своїй території необхідні їй товари військового призначення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини