Головна Новини Світ Росія Індія жорстко попередила Росію: від якого кроку її застерегла
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія жорстко попередила Росію: від якого кроку її застерегла

В Індії застерегли Росію від використання ядерної зброї та вказали з якими наслідками вона зіткнеться, якщо піде на такий крок

сьогодні, 15:48
Поділіться публікацією:

Колишній посол Індії в Росії, екс-заступник голови зовнішньополітичного відомства країни Канвал Сібал заявив, що якщо Москва зважиться на застосування ядерної зброї, то неминуче зіткнеться з тиском Глобального півдня.

Індія жорстко попередила Росію: від якого кроку її застерегла

Індія і Росія

"Ціна, яку їй доведеться заплатити за розрив своїх зв'язків із Глобальним півднем у всіх напрямках, у тому числі і на економічному фронті, буде дуже високою. Росія, яка вже під тиском Заходу, зіткнеться з тиском і з боку Глобального півдня", — заявив Сібал.

Дипломат наголосив, що будь-яка країна, яка застосує ядерну зброю, стане міжнародним ізгоєм. Втім, на думку Сибала, Кремль навряд чи піде на те, щоб використати ядерну зброю. На його думку, РФ хоче уникнути ризику перетворення на міжнародного ізгоя.

Крім цього, Сібал прокоментував також зміну ядерної доктрини РФ.

Індійський дипломат заявив, що нібито ситуація навколо ядерної доктрини зріла давно і все ж таки виникла "не на порожньому місці". За його словами, "конфлікт" в Україні набуває все більш небезпечних масштабів. Він також заявив, що країни Заходу надають Києву дедалі більше "потужної зброї" і таким чином намагаються перевірити "червоні лінії" Кремля.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Росії вирішили змінити ядерну доктрину. Кремлівський диктатор Володимир Путін особисто пригрозив західним державам ядерним ударам, якщо Україна битиме територією РФ британськими або американськими ракетами. На думку експертів, така заява була зроблена саме для того, щоб налякати Байдена, і він відмовився давати Україні дозвіл бити по Росії. Крім того, розвідка США заявила, що якщо США та їхні союзники дозволять Україні здійснювати далекобійні удари по території РФ, Кремль може вдатися до більш жорстких дій у відповідь. При цьому в Радфеді наголосили, що нібито саме Захід спровокував РФ на зміну ядерної доктрини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини