Головна Новини Світ Росія Кадиров пожалівся, що Маск "зламав" його іграшку
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров пожалівся, що Маск "зламав" його іграшку

Кадиров зізнався, що йому довелось "відбуксирувати" залізного коня

19 вересня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Мільярдер та засновник Tesla Ілон Маск дистанційно деактивував автомобіль Cybertruck, який, за словами глави Чечні Рамзана Кадирова, колись був йому подарований. Кадиров, відомий своєю підтримкою дій Росії, висловив своє невдоволення у Telegram, заявивши, що Маск вчинив несправедливо, деактивувавши авто, яке було озброєне й відправлене на фронт.

Кадиров пожалівся, що Маск "зламав" його іграшку

Кадиров заявив, що Маск деактивував його машину (фото з відкритих джерел)

"Ілон Маск вчинив некрасиво. Спочатку дарує від душі дорогі подарунки, а потім віддалено відключає їх", – написав Кадиров. Він також згадав, що "Кібертрак", озброєний кулеметом, добре виконував свої бойові завдання, демонструючи високу маневреність і захист екіпажу. Однак Маск вирішив дистанційно відключити авто, змусивши чеченських військових буксирувати його.

Кадиров назвав таку поведінку "не по-чоловічому" та висловив своє обурення з приводу цього інциденту, риторично звертаючись до Маска: "Ну як так, Ілоне? Хіба так робиться?"

Нагадаємо, що "Коментарі" писав про те, що Кадиров подякував Маску за його розробки, які допомагають Росії на війні в Україні. Лідер Чечні Рамзан Кадиров продовжив діалог з Ілоном Маском і після слів вдячності за "подарований" автомобіль Tesla Cybertrack подякував американському мільярдеру за термінали інтернет-зв'язку Starlink. За його словами, вони допомагають Росії на війні в Україні.

Рамзан Кадиров у соціальній мережі відреагував на допис Маска, в якому той заперечує, що дарував чеченському бойовику Cybertrack. Кадиров подякував Маску за Starlink, які його бійці використовують на війні в Україні.

Також "Коментарі" писали про реакцію Маска на слова Кадирова. Американський мільярдер Ілон Маск заперечує, що дарував чеченському бойовику Рамзану Кадирову автомобіль Tesla Cybertrack. Маск назвав цю інформацію "дивовижною".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини