Головна Новини Світ Росія Кадиров виступив перед військами у брендовій куртці за понад 3 тисячі доларів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров виступив перед військами у брендовій куртці за понад 3 тисячі доларів (ФОТО)

У такій дорогій речі опальний "піхотинець" Путіна виступив перед своїми військами

7 травня 2023, 20:45 comments1993
Поділіться публікацією:

Відомий в РФ керівник Чечні Рамзан Кадиров "засвітивсь" у брендовій куртці в мілітарі стилі, яка вартує  кілька сотень тисяч рублів.

 Кадиров виступив перед військами у брендовій куртці за понад 3 тисячі доларів (ФОТО)

Кадиров з'явився у куртці від Louis Vuitton (фото з відкритих джерел)

Як  інформує Телеграм-канал "Двач", зустрічаючись  зі своїми TikTok-військами Рамзан Кадиров  одягнув шерстяний овершорт від Louis Vuitton, принтований камуфляжем. 

Ціна обновки в мілібарі стилі, яку одягнув  Кадиров, на сайті бренду стартує  від 252 тисяч рублів (приблизно 120 тисяч гривень).

При цьому, очільник Чечні полюбляє жити розкішно, ні в чому собі не відмовляє. Агресивний   Кадиров часто ховає  власні статки. Недавно  журналісти, що проводять розслідування, знайшли в Дубаї (ОАЕ), що тепер  виступає, як прихисток для еліти з РФ після  початку війни  в Україні, розкішну віллу очільника Чечні.

За самим будинком  Кадирова  наглядає його офіційний радник і представник глави Чечні в арабських та мусульманських країнах Турко Даудов. На сторінці Даудова в  соціальних мережах   чимало  фотографій, в тому числі разом з сином  чеченського глави  Адамом – біля їх вілли в Дубаї у 2021 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна. Власник російських найманців з групи "Вагнера" Євгеній Пригожин заявив, що через недостатнє забезпечення планує вивести своє угрупування з Бахмута. Лідер Чечні Рамзан Кадиров готовий замінити своїми військовими вагнерівців на сході України. На повідомлення Пригожина відреагував Рамзан Кадиров, який оголосив, що його підрозділ "Ахмат" готовий замінити вагнерівців у Бахмуті. Відповідну заяву чеченський лідер написав до президента РФ Володимира Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5857

8 травня 2023, 01:42

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club


Новини