Головна Новини Світ Росія Кадиров заявив, що Україну треба приєднувати до Росії, а краще одразу до Чечні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров заявив, що Україну треба приєднувати до Росії, а краще одразу до Чечні

Кадиров заявив, що якщо український президент Володимир Зеленський продовжуватиме проводити антиросійську політику, то Україну необхідно буде приєднати до Росії

27 грудня 2021, 07:55 comments2650
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров в неділю на святковій пресконференції переконував, що Україну треба приєднувати до Росії, краще одразу до Чечні, і він із задоволенням цим зайнявся б особисто. Кадиров взагалі присвятив доволі багато часу саме Україні. Це до теми, чи є нашим ворогом тільки особисто Путін. І чи вирішиться наша проблема з Росією, якщо прибрати з Кремля Путіна. Як інформує портал "Коментарі", про це пише на своїй сторінці у Facebook політичний експерт Олексій Голобуцький.

Кадиров заявив, що Україну треба приєднувати до Росії, а краще одразу до Чечні

Рамзан Кадиров. Фото з відкритих джерел

"Так, можна зараз почати розповідати, що Кадиров – взагалі не чеченець, а кишеньковий песик Путіна, справжніх чеченців вибили двома війнами. Можна розповідати, що Кадиров – не росіянин, а от росіяни Путіна не терплять і негайно відновлять нормальні сусідські стосунки, щойно його не стане. Можна казати багато що, але факти – річ непримиренна. І вони цілком конкретно кажуть: війну з нами, знищення України (у вигляді від "порятунку", "приєднання", чергового "возз'єднання" — і до "розкатати у ядерний попіл") підтримує більшість всіх громадян Росії", – зазначив експерт.

Він додає, панівна більшість – це не "понад 50%", це "ближче до 100%". Тільки аргументи різні та ступінь агресії різний. Але результат всі громадяни РФ воліли б бачити однаковий: відсутність на політичній мапі України як держави. І трохи менше, але все одно більшість також хотіли б зникнення з етнічної мапи українців, бо ми "такіє же русскіє", на крайній випадок — "южнорусскіє/ малороссійскіє х*хли". 

"Як бачимо, в нас немає "за порєбріком" друзів. І саме на цій тверезій оцінці реалій має ґрунтуватись і наша оборонна стратегія, і зовнішня політика, і внутрішня політика у сфері культури, освіти, державної ідеології, економіки... Та у будь-якій сфері", – резюмував експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ЄС попередили РФ, що санкції на випадок вторгнення в Україну готові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Егор

29 грудня 2021, 14:07

Видите ли,Алексей.Чечня-это один из многих дотационных регионов России.И весьма странно слышать заявление человека,чей тец положил не мало русских парней в могилу(как знать,может и юный Рамзан),размышляет о судьбе страны ему неведомой.Регулярно получая "содержание" для тких бесед.И тем более..Свинина-это харам.Никаких намазов и девственниц на небесах..Вы Алексей лучше своих соплеменников пожурите за скудоумие и узенький кругозор.Я хоть и не в восторге от действий нашего "смотрящего",но Ваши чудотворцы великолепно слепят и пудрят мозги.А в прочем-всяк человек делает свой выбор.))

Святой Дармидонт

29 грудня 2021, 13:46

Це чмо волохате може тілько потужньо viдсмоктати у всієї України, можливо тоді пробачимо за ту х"рню що воно несе...

Александр

28 грудня 2021, 11:37

Обезъяна заговорила)))) приезждай! яйца отрежу

Богдан Попадин

28 грудня 2021, 09:03

Леха, Ти - типовий кацапорашист, і доки руССкіє не візьмуться за голову, не повісять Ка-путіна і Ка-дирова, у вас порядку в Рашистській Педерації і не буде!

007

27 грудня 2021, 21:56

Кадыров сосет у Пуйла за бабло!

Леха

27 грудня 2021, 20:53

Харе хер... писать!!!! Ваша проблема решится тогда когда хохлы за ум возьмутся!!!!!


Новини