Головна Новини Світ Росія Кадирову на інавгурації Путіна знадобилася допомога: що з його здоров'ям (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадирову на інавгурації Путіна знадобилася допомога: що з його здоров'ям (ВІДЕО)

Кадиров не зміг самостійно впоратися з піджаком

7 травня 2024, 18:20
Поділіться публікацією:

Глава Чечні та союзник очільника Кремля, про важкий стан здоров'я, якого ходять чутки. Таки прийшов на на інавгурацію Путіна, що відбулася 7 травня. Але на камеру потрапив момент, де видно, що він дуже важко піднімався сходами, а піджак зняти йому допомагали аж двоє людей.Відповідні кадри публікують РосЗМІ.

Кадирову на інавгурації Путіна знадобилася допомога: що з його здоров'ям (ВІДЕО)

Рамзан Кадиров (фото з відкритих джерел)

На опублікованих кадрах видно, що Кадиров прибув до Кремля і піднімається сходами не поспішаючи, як це роблять люди поважного віку, чи нездорові люди. Далі він почав знімати піджак, але не зміг сам впоратися з рукавами. До нього з двох боків одразу кинулися помічники, які допомогли Кадирову нарешті витягти руки з рукавів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росЗМІ з'ясували страшний діагноз КадироваПризначений кремлівським режимом  очільник  Чечні Рамзан Кадиров  серйозно хворий — в нього некроз підшлункової, що не лишає надій на його одужання. 

Як повідомляє російське видання "Новая газета. Європа", "перед Кремлем стоїть серйозна проблема — як найбезболісніше підготуватися в найскладнішому регіоні Росії до зміни влади, яка може відбутися вже найближчим часом". Уточнюють, що діагноз "некроз підшлункової залози" Кадирову вперше діагностували в січні 2019 року. В той час очільник Чечні не  приховував, що мусить піти у відпустку в зв'язку з "тимчасовою непрацездатністю". Він  повідомив про несерйозне нездужання, температуру і грип, за яких йому чомусь "крапельниці ставили всього два дні".

Далі, в жовтні, Кадиров пропав  з публічного поля,  в анонімних Telegram-каналах з'явились повідомлення про важкий стан здоров'я  очільника Чечні, що було пов'язано  ніби  з його отруєнням.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини