Головна Новини Світ Росія Кадрові перестановки в Міноборони РФ – спроба виправдати поразки
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадрові перестановки в Міноборони РФ – спроба виправдати поразки

До роковин початку так званої “спеціальної військової операції” Міноборони РФ намагається виправдатися за провали кадровими перестановками

14 січня 2023, 17:31
Поділіться публікацією:

Начебто нездатне командування призвело до поразок російської армії, і тому кадрові ротації зможуть покращити становище ЗС РФ. Про це в Телеефірі заявив генерал-лейтенант запасу, засновник благодійного фонду “Закриємо небо України” Ігор Романенко, пишуть "Коментарі".

Кадрові перестановки в Міноборони РФ – спроба виправдати поразки

У Міноборони РФ шукають виправдання провалам «спецопреації»

“Щодо результатів у них виходить, що треба вже переходити від спеціальної військової операції, тому що за характеристиками це вже не операція, а війна. І треба якось виправдовуватися чи пояснювати здобутками”, — каже експерт.

Він нагадав, що Герасимов проводив бліцкриг — першу невдалу наступальну операцію на півночі України.

“За тиждень було зрозуміло, що немає Києва за три дні та всієї України за тиждень. І це був для них шок. Там посадили, заарештували ФСБшників, почасти почали розбиратися. Ну і Герасимова на деякий час було усунуто”, — зазначив Романенко.

Генерал-лейтенант запасу наголосив, що майже за рік війни рашисти так і показали результатів на полі бою, а всі гучні наступальні операції проводились за участю бійців Пригожина та Кадирова.

“Я думаю, що це у Герасимова останній військово-політичний шанс. Йому дали можливість себе якось виявити або буде все повішено на нього, як і на початку. Суровікіна залишили напохваті заступником, щоб зовсім не програти угрупованням Пригожина і Кадирова”, — вважає експерт.

Романенко додав, що часта зміна керівництва свідчить про помилки Російської Федерації у веденні війни.

“Щоб серйозно керувати під час війни угрупованнями військ, потрібна стабільність, потрібна команда, а не тільки один полководець чи начальник. Цього не спостерігається, а це об’єктивні закони підготовки та ведення війни. І тут вони мають управлінські помилки. Що більше вони помиляються, то краще нам”, — підсумував Романенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи переміг Пригожин Міноборони РФ — що насправді ховається за вивіскою ПВК "Вагнер".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини