Головна Новини Світ Росія Керівник ПВК Вагнера відправив до Європарламенту неочікуваний «подарунок»
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник ПВК Вагнера відправив до Європарламенту неочікуваний «подарунок»

Російський керівник групи Вагнера відреагував на рішення резолюцію Європарламенту та планує відправити закривавлену кувалду

24 листопада 2022, 13:25 comments1332
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Євгеній Пригожин, відомий також як "кухар Путіна", відреагував на резолюцію Європарламенту, згідно з якою Росію визнали країною, що є спонсором тероризму. Керівник ПВК Вагнер оголосив, що надішле до Брюсселя пакунок із закривавленою кувалдою. Відео поширюється в мережі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Керівник ПВК Вагнера відправив до Європарламенту неочікуваний «подарунок»

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

У футлярі від скрипки міститься кувалда з логотипом ПВК Вагнер. За повідомлення від групи Вагнера, такий вантаж мають відправити до Європарламенту. Ймовірно так Євгеній Пригожин відреагував на резолюцію Європарламенту. Цікаво, що депутати ЄС планують найближчим часом визнати ВПК Вагнер терористичною організацією.

"Сьогодні ми отримали посилку від представників Конкорд для відправки до Європарламенту", — йдеться в описі запису, опублікованого в 23 листопада.

Відео з відповідним посланням від ПВК Вагнер можна переглянути нижче:

Євген Пригожин, відомий як "кухар Путіна", протягом багатьох років був однією з найбільш довірених осіб російського президента. Він є засновником Групи Вагнера, приватної армії найманців, яка тісно співпрацює з Кремлем. Вагнерівці воюють в Україні на боці Росії, чинячи звірячі злочини над українцями. Також ПВК Вагнер воюють в Сирії і ще кількох країнах Африки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про хамську реакцію міністра оборони Росії Сергія Лаврова на резолюцію Європарламенту про визнання РФ спонсором тероризму.

Також "Коментарі" писали про прем'єр-міністра Вірменії, який неочікувано розкритикував Путіна та Лукашенка на саміті ОДКБ, після чого закрив зібрання лідерів країн у Єревані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини