Головна Новини Світ Росія Кім Чен Ин покатав Путіна на старому контрабандному автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин покатав Путіна на старому контрабандному автомобілі

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин влаштував пишний прийом своєму колезі Володимиру Путіну та покатавйого на незаконно ввезеному в КНДР автомобілі.

20 червня 2024, 16:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Володимир Путін вперше за 24 роки відвідав Північну Корею. З нагоди приїзду Путіна до КНДР Кім Чен Ин влаштував йому пропагандистське шоу та покатав на автомобілі Mercedes по центральній площі Пхеньяна. Як виявилось, Mercedes лідера КНДР потрапив до Північної Кореї шляхом контрабанди.

Кім Чен Ин покатав Путіна на старому контрабандному автомобілі

Путін та Кім Чен Ин в Північній Кореї. Фото з відкритих джерел

Як з’ясувало німецьке видання Bild, Кім Чен Ин возив Путіна в автомобілі Mercedes S-Klasse W221. Такі автомобілі виготовлялись у Німеччині в період з 2005 по 2013 рік. Німецький автомобільне не міг законно потрапити до Північної Кореї та був ввезений туди контрабандою, оскільки міжнародні санкції забороняють постачання до КНДР будь-яких предметів розкоші.

Mercedes має розсувний люк шириною близько 1,5 м. Під час поїздки двоє диктаторів скористались ним. Вони мовчки стояли поруч притиснувшись один до одного під час поїздки. Однак, ситуація стала ще більш незручною, коли в невеликий отвір втиснувся перекладач, який допомагав Путіну та Кім Чен Ину спілкуватись під час руху автомобіля.

Кім Чен Ин покатав Путіна на старому контрабандному автомобілі - фото 2

Путін та Кім Чен Ин в контрабандному автомобілі

"Не можу уявити собі майбутню Росію, де таке фото не було б глибоко ганебним. Живучи у своїй бульбашці, Путін, очевидно, не усвідомлює, як виглядає з боку, благаючи абсурдно жалюгідний режим про військову допомогу проти України", — прокоментував фото Путіна та Кім Чен Ина у старому автомобілі економіст Костянтин Сонін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, якими подарунками обмінялись очільник Кремля Володимир Путін та лідер КНДР Кім Чен Ин.

Також "Коментарі" писали про деталі угоди, яку Путін та Кім Чен Ин підписали в Північній Кореї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини