Головна Новини Світ Росія Кінець епохи Путіна: ексагент MI6 розповів, хто замінить російського диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Кінець епохи Путіна: ексагент MI6 розповів, хто замінить російського диктатора

Колишній британський шпигун розповів, хто стане наступним керівником Кремля після повалення, смерті чи добровільного відходу Путіна.

1 серпня 2023, 17:40 comments1789
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній британський агент Крістофер Стіл, який керував відділенням МІ-6 щодо Росії у 2006-2009 роках заявив, що Заходу потрібно "готуватися до кінця епохи Путіна". Британський шпигун розповів, хто може замінити Путіна у майбутньому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Кінець епохи Путіна: ексагент MI6 розповів, хто замінить російського диктатора

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Крістофер Стіл пояснює, що наступником Путіна можуть стати різні люди і головним чином це залежатиме від того, як російський диктатор залишить свою посаду.

За словами ексагента британської розвідки є підтвердження з надійних джерел, що Путін деякий час серйозно хворів. Таким чином у разі його раптової смерті може початись "фракційне кровопролиття" усередині РФ. За такого сценарію до влади найімовірніше прийде директор ФСБ Олександр Бортніков, вважає Стіл.

Іншим варіантом британець вважає, що олігархи захочуть дистанціювався від війни, тому можуть убити чи усунути Путіна на користь іншого керівника чи режимного олігарха, який готовий вести переговори щодо припинення війни. У такому випадку Стіл вказує на олігарха Ігор Сєчіна або колишнього прем’єр-міністра Росії Віктора Зубкова.

Крістофер Стіл не виключає можливості, що Путін може добровільно піти у відставку. У такому разі Путін може домовитись з майбутнім президентом РФ про імунітет для себе, як це було укладено з колишнім президентом РФ Борисам Єльцином. Найбільш вірогідними наступниками у такому разі будуть російський міністр Дмитро Патрушев або губернатор Олексій Дюмін.

Ексагент MI6 не виключає, що в Росії може бути військовий переворот. Це може бути змова старших офіцерів РФ, які розчаровані невдачами та втратами у війні з Україною. Ймовірно тоді роль президента на себе візьме головнокомандувач Повітряно-космічними силами РФ Сергій Суровікін.

Найменш вірогідним сценарієм Крістофер Стіл бачить масштабне повстання у Росії, коли до влади прийде демократичний лідер. Наприклад ув'язнений російський опозиціонер Олексій Навальний.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Путін майже відмовився від ідеї виграти війну військовим шляхом.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський заявив, що Путін вже не та фігура та вказав, скільки ще проживе російський диктатор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини