Головна Новини Світ Росія Кого найбільше ненавидять росіяни, а до кого ставляться позитивно: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого найбільше ненавидять росіяни, а до кого ставляться позитивно: опитування

Громадяни Росії ненавидять США більше, ніж Україна та Євросоюз

11 березня 2023, 15:04 comments6615
Поділіться публікацією:

Серед росіян переважають негативні оцінки щодо громадян США, Європейського Союзу та України. Позитивно налаштовані росіяни до жителів Китаю, Індії та Туреччини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані опитування незалежного "Левада-центру".

Кого найбільше ненавидять росіяни, а до кого ставляться позитивно: опитування

Росіяни. Фото: з відкритих джерел

За інформацією опитування, у березні 2023 року ставлення російських громадян до США залишається переважно негативним. Частка позитивних оцінок становила у лютому 14% (у листопаді 2022 року – 18%) опитаних, негативних – 73% (як і у листопаді).

Частка позитивних оцінок щодо України продовжує знижуватися: 17% респондентів ставляться добре (у листопаді – 20%), 69% – погано (у листопаді – 70%).

Ставлення до жителів Європейського Союзу також продовжує залишатися вкрай негативним. 18% (у листопаді – 21%) респондентів ставляться до ЄС добре, погано – 69% (у листопаді – 68%).

Соціологи "Левада-центру" проводили опитування 21-28 лютого 2023 року. Усього було опитано 1626 осіб. Дослідження проводиться вдома у респондента шляхом особистого інтерв'ю. Статистична похибка вбирається у 3,4%.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у британській розвідці розповіли, хто сьогодні контролює Бахмут та де проходить лінія фронту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у відповідь на те, що німецька компанія Rheinmetall, яка спеціалізується на виготовленні зброї, оголосила, що збирається побудувати завод в Україні, на це повідомлення у традиційній для нього останнім часом неадекватній манері відреагував колишній президент Росії, заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв. Про що говорять плани німців та медведівські погрози? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Кого найбільше ненавидять росіяни, а до кого ставляться позитивно: опитування - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини