Головна Новини Світ Росія Кого в Росії розглядають як наступника Путіна: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого в Росії розглядають як наступника Путіна: подробиці

У Росії розглядають Кадирова як наступника Путіна

21 квітня 2022, 17:22 comments2622
Поділіться публікацією:

У Росії розглядають лідера Чечні Рамзана Кадирова наступником Путіна в ролі президента країни. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Центр протидії дезінформації при РНБО в Телеграмі.

Кого в Росії розглядають як наступника Путіна: подробиці

Путін - фото з відкритих джерел

На сьогоднішній день чимало не лише українських, але й російських опозиційних аналітиків стверджують, що Кадиров став впливовою особою в Росії, і його навіть розглядають як можливого наступного президента Росії.

"Перегріті пропагандою росіяни вимагають ще більше крові в "спеціальній операції", адже вони так і не почули від влади пояснення, чому їх війська відступили з київського напрямку. Також сильно збурила російське суспільство загибель флагманського крейсера "Москва". Рупори кремля натомість переконували, що крейсер загорівся сам, був дуже старий, а екіпаж евакуювали", — йдеться в повідомленні Центру протидії дезінформації.

Політика Кремля наразі в російського суспільства викликає немало сумнівів, тому воно серйозно ставиться до постаті Кадирова як наступника Путіна.

"росія вже проходила цей сумний досвід, коли після правління леніна після всіх внутрішніх чвар до влади також прийшов не найрозумніший тиран, який також розмовляв російською з акцентом, — йосип сталін", — пише Центр протидії дезінформації.

Як повідомляли раніше "Коментарі", нові факти звірств окупантів: в Нацполіції розповіли про роботу на деокупованих територіях. Українські прокурори та поліціянти, що документують злочини росіян на деокупованих територіях, виявляють нові факти звірств російських військових. Правоохоронці ексгумують тіла похованих, проводять експертизи, встановлюють особи вбитих, документують та відкривають кримінальні провадження проти мародерів, колаборантів, розміновують території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини