Головна Новини Світ Росія «Коханка» Путіна запропонувала вимкнути окупованим територіям інтернет. Чим це пояснила
commentss НОВИНИ Всі новини

«Коханка» Путіна запропонувала вимкнути окупованим територіям інтернет. Чим це пояснила

Голова Ліги безпечного інтернету Катерина Мізуліна, яку називають новою «коханкою» Путіна запропонувала Міноборони РФ вимкнути на всіх окупованих територіях інтернет. Вона вважає, що так можна вирішити питання з «провокаторами»

10 квітня 2024, 14:52 comments3030
Поділіться публікацією:

Голова "Ліги безпечного інтернету" країни-агресора Катерина Мізуліна виступила з ідеєю задля безпеки відрубати інтернет в "нових регіонах" ("ЛДНР" і в Криму). На її думку, Міноборони РФ "одним махом" вирішило би питання зі всіма "провокаторами" і каналами "з терористичними погрозами".

«Коханка» Путіна запропонувала вимкнути окупованим територіям інтернет. Чим це пояснила

Катерина Мізуліна

При цьому політтехнолог Олексій Голобуцький не виключає, що Мізуліну могли використати для озвучування певних ідей і для попередньої апробації реакції на них. Тим більше, каже експерт, що звужування інформаційних каналів для початку в найбільш чутливих регіонах — достатньо практичний варіант для майже тоталітарної держави, коли проблеми валять одна за одною. Тим більше, Мізуліна навіть позначила пристойну причину: "задля безпеки суспільства".

"В принципі, підхід дійсно ефективний: замість мороки з "чебурнетом" і залізною завісою — просто відрубати інтернет як такий. Спочатку в "нових регіонах", тоді в поясі ризику вздовж кордонів ("БєлНР", "КурНР", "РостНР", "БряНР"), тоді у віддалених регіонах з неоднозначними малими народами"
, — відзначив у Фейсбуці експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Катерину Мізуліну називають новою "пасією" кремлівського диктатора Володимира Путіна. У російських телеграм-каналах розповідають, які подарунки їй нібито робить диктатор та що навіть покликав її на спільний відпочинок у Сочі, і навіть додав, що Мізуліна не буде розчарована цією поїздкою.

При цьому в Україні відзначають, що Путін хоче просто бути "затребуваним самцем", тому політтехнологи йому придумують різних коханок, щоб підтримати образ "мачо".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини