Головна Новини Світ Росія Коли Росія здригнеться від бунтів, - Подоляк
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Росія здригнеться від бунтів, - Подоляк

У Російській Федерації можуть спалахнути масштабні бунти, коли російська еліта почне дратувати суспільство

23 грудня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Росія захлинеться в бунтах, коли російська еліта почне дратувати суспільство. Про це сказав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телеканалу FREEДОМ, пишуть "Коментарі".

Коли Росія здригнеться від бунтів, - Подоляк

Як прості росіяни перестануть боятися політичної еліти через її безсилля, може виникнути супротив

На його думку, зараз населення Російської Федерації абсолютно зомбоване, тому воно не особливо сприймає ситуацію на війні в Україні й те, що втрати їхньої армії перевищили вже 100 тисяч осіб.

“І це не питання навіть пропаганди, це питання очікувань самого суспільства. Воно не готове критично ставитися до того, що робиться всередині країни. І вже тим більше, що робить його уряд. Воно залякане, воно малоосвічене, воно агресивне, воно, знаєте, це категорія зовсім іншого цивілізаційного стану, ніж той, у якому ми з вами живемо або живе Європа тощо”, — сказав Подоляк.

Він упевнений, що величезна кількість загиблих, поранених, зниклих безвісти на російсько-українському фронті не вплине на настрої у РФ.

“Російська федерація повинна захлинутися в бунтах. А ось ці бунти вони почнуться, коли російська політична еліта, яка перебуває в афективному стані, а це означає, що вони не оцінюють правильно те, що відбувається. Вони продовжують вірити, що у них є шанси покарати цей світ не тільки Україну, а й решту світу. Тому вони постійно розповідають про те, що вони особисто воюють із НАТО. Так, сидячи в бункерах, вони особисто воюють із НАТО на території України. Так ось у них бунти почнуться, коли ця еліта буде дратувати суспільство своїм боягузтвом або своїми панічними настроями”, — вважає Подоляк.

Радник голови Офісу Президента вважає, що супротив владі в Росії може виникнути в іншому разі: коли прості росіяни перестануть боятися політичну еліту через її безсилля.

А до панічних настроїв політичних еліт призведуть подальші поразки армії РФ на території України, падіння кількох відносно великих військових об’єктів.

“І тоді суспільство відчує цю втрату. Ми це з вами побачимо найближчим часом. Ви побачите падіння, остаточне падіння російської неоімперії й, відповідно, ми з вами можемо очікувати на цьому місці появу іншого типу держави. Вона не буде демократичною, але вона, принаймні, на якийсь час буде менш агресивною”, — прогнозує Подоляк.

Як писали "Коментарі", Михайло Подоляк вважає, що Генштаб України подає не повну статистику втрат Росії та заявив, що у війні з Україною було ліквідовано 110-120 тис. росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини