Головна Новини Світ Росія Колишнім республікам СРСР приготуватися: у Держдумі заявили про підготовку до нових воєн
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнім республікам СРСР приготуватися: у Держдумі заявили про підготовку до нових воєн

Потенційну окупацію всіх пострадянських республік депутат "Єдиної Росії" Федоров назвав "поверненням до складу РФ"

16 вересня 2023, 09:20 comments1625
Поділіться публікацією:

У Росії амбітні плани щодо того, щоб анексувати всі колишні республіки СРСР. Тому вже зараз треба готуватись до того, що війна з Україною буде далеко не останньою. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю пропагандистському каналу "Путін у Телеграм" зробив депутат Держдуми РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров.

Колишнім республікам СРСР приготуватися: у Держдумі заявили про підготовку до нових воєн

Євген Федоров. Фото: з відкритих джерел

Депутат вважає, що російська армія повинна виконати завдання щодо "повернення до складу РФ" всіх колишніх республік СРСР. Загарбницькі плани Кремля Федоров назвав не "хотілками, а заходами щодо забезпечення миру".

"Усі колишні республіки рано чи пізно конфліктуватимуть чи воюватимуть з Росією — це питання теорії. Деякі з них будуть не зараз — Білорусь. Грузія вже воювала, Україна. Це стосується в повному обсязі і Вірменії", — вважає російський політик.

Втім, представник "Єдиної Росії" вважає, що є ще спосіб, як уникнути запеклих війн – це дипломатичним шляхом приєднати колишні республіки СРСР, а зараз незалежні держави до Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держдума РФ змінила правила військового призову в країні-агресорі. Тепер до російської армії можуть призвати з 18 до 30 років (раніше верхня межа призову становила 27 років), що дозволяє додатково залучити до війни близько двох мільйонів людей. Прийнято цілий пакет документів, які посилюють законодавство про військову службу (полегшують призов). Голова Держдумівського Комітету з оборони Андрій Картаполов відкрито визнав, що закон написаний під велику війну, загальну мобілізацію. Про що говорять такі кроки російської влади? Що слід розуміти Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/EA_Video/779
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 вересня 2023, 09:43

Україна ніколи не змириться з існуванням Росії. Особливу небезпеку якраз представляють західні регіони які звикли жити транзитом. Твердження що їх забере Польща стратегічна помилка. Західні регіони ніколи не зможуть змиритися з втратою контролю над кордоном і транзитом, і ніколи не приймуть демократичного порядного життя.


Новини