Головна Новини Світ Росія Колишній британський розвідник назвав ім'я наступника Путіна, який зараз воює проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній британський розвідник назвав ім'я наступника Путіна, який зараз воює проти України

Колишній британський розвідник Філіп Інграм заявив, що Євген Пригожин є потенційним наступником російського диктатора.

12 січня 2023, 17:00 comments3488
Поділіться публікацією:

Засновник та фінансист приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин, швидше за все, може стати наступником російського президента Володимира Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Sky News заявив колишній співробітник британської військової розвідки Філіп Інграм.

Колишній британський розвідник назвав ім'я наступника Путіна, який зараз воює проти України

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Колишній співробітник британської розвідки заявив, що призначення начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова на посаду керівника так званої "спеціальної військової операції" в Україні було спробою Путіна надати більшої ваги Міноборони, тим самим зменшивши вагу Пригожина, який "займається своїми справами".

Інграм зазначає, що зараз Пригожин є "темним конем". Його найманці беруть участь у всіх бойових діях навколо Бахмута та Соледара.

"Але у нього є прямий зв'язок з Володимиром Путіним. Строго кажучи, він повинен працювати під військовим командуванням, але він, схоже, чинить по-своєму. Він бере на себе відповідальність у різних областях. За повідомленнями, він також є потенційним наступником Путіна у разі його висування — і він відкрито критикує як (Ред. — Міністра оборони РФ) Сергія Шойгу, так і Герасимова", — додав колишній розвідник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: названі ключові складові цьогорічної поразки Росії – чи є вже перспективи.

Також видання "Коментарі" повідомляло — після серії невдалих штурмів Бахмута, російські окупанти кинули величезні сили на взяття Соледара на тій самій півночі Донеччини. Їхні пропагандисти, а також голова ПВК "Вагнера" Пригожин, найманці якого беруть активну участь у цих боях, кілька разів заявляли про захоплення Соледара. Однак, як запевняє Міністр оборони США Ллойд Остін, а також президент України Володимир Зеленський, ці дані не відповідають дійсності. Про що говорять маніакальні атаки росіян у Донецькій області та відверта брехня пропагандистів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини