Головна Новини Світ Росія Колишній КГБіст розповів, чи може Путін під впливом емоцій застосувати ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній КГБіст розповів, чи може Путін під впливом емоцій застосувати ядерну зброю

Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко не божевільний, навіть під тиском диктатора Володимира Путіна він не натисне на «червону кнопку», сказав в ефірі 24 каналу, екс-співробітник КГБ Сергій Жирнов

28 травня 2024, 17:14
Поділіться публікацією:

Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко навряд чи натисне на "ядерну кнопку" разом із кремлівським диктатором Володимиром Путіним, незважаючи на самовбивчі заяви російського лідера та тісні відносини між Росією і Білоруссю, відзначив Сергій Жирнов.

Колишній КГБіст розповів, чи може Путін під впливом емоцій застосувати ядерну зброю

Володимир Путін

При цьому експерт підкреслив, що Лукашенко – хитрий і прагматичний керівник, який не бажає знищити себе в ядерному конфлікті.

Окрім того, Сергій Жирнов зазначив, що Путін може здаватися божевільним з його самовбивчими заявами, але він має дітей та онуків. Жирнов вірить, що люди, які накопичували багатства в Росії з часів Єльцина, не бажають, щоб їхні мільярди згоріли в ядерному попелі.

Жирнов підкреслив, що Путін неодноразово приймав непопулярні й контрпродуктивні для себе рішення. Наприклад, його агресія проти України призвела до розширення НАТО на Схід, включаючи приєднання Фінляндії та Швеції. За словами експерта, військові попереджали кремлівського диктатора, що російська армія не готова до війни з Україною, але Путін все одно розпочав цю самовбивчу кампанію, що виявилося катастрофічним для нього, Росії та його режиму.

Жирнов також нагадав, що ще під час навчання в Червонопрапорному інституті КДБ СРСР Путіна характеризували як людину, здатну приймати нераціональні та небезпечні рішення під впливом емоцій. Ці риси тепер демонструє лідер величезної країни з доступом до ядерної зброї, додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Росії влаштували істерику із приводу того, що країни НАТО, буцімто, тренуються бити по РФ тактичною ядерною зброєю. В Росії навіть допустили, що такий удар країни НАТО можуть завдати у будь-який момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини