Головна Новини Світ Росія Колишній соратник Путіна потрапив до реанімації на Сардинії: деякі ЗМІ пишуть про отруєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній соратник Путіна потрапив до реанімації на Сардинії: деякі ЗМІ пишуть про отруєння

У Росії кажуть, що у Чубайса синдром Гійєна-Барре

1 серпня 2022, 16:58
Поділіться публікацією:

Колишній соратник Путіна Анатолій Чубайс потрапив до лікарні під час свого відпочинку на Сардинії. Зараз російський політик знаходиться в реанімації. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Corriere della Sera.

Колишній соратник Путіна потрапив до реанімації на Сардинії: деякі ЗМІ пишуть про отруєння

Анатолій Чубайс (фото з відкритих джерел)

Місцеві ЗМІ дізналися, що в Анатолія Чубайс раптово трапився неврологічний розлад, йому стало зле, відтак його госпіталізували до лікарні, що у місті Ольбія.

 Інше італійське видання Repubblica пише, що поліція перевіряє той факт, що російському політику раптово стало погано. Відтак копи перевіряють, чи не йде мова про отруєння. Проте інші західні видання, посилаючись на рідних російського політика, пишуть, що версія з отруєнням не правдива.

 Російська журналістка та ведуча Ксенія Собчак, що спілкується з родичами Чубайса, написала у Telegram, що у політика синдром Гійєна-Барре - рідкісна хвороба нервової системи, яка викликана інфекцією.

 Що відомо про Анатолія Чубайса

Анатолій Чубайс — відомий російський політик та чиновник. Він працював не тільки в державних компаніях, але в Уряді. Також він є одним із ідеологів економічних реформ 90-х років в РФ. В 1996-1997 роках керував Адміністрацією президента Єльцина, потім був міністром фінансів та першим заступником  прем'єр-міністра РФ

 10 років Анатолій Чубайс входив до Ради директорів РАО "ЄЕС Росії", а після ліквідації став генеральним директором "Російської корпорації нанотехнологій". У 2011-2020 роках Чубайс був на посаді голови ради правління "Роснано".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії посадили за ґрати директора академії, яка розробляє військову техніку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини