Головна Новини Світ Росія Колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна

Терорист вважає, що такий сценарій більш ніж реальний зараз

14 червня 2022, 18:07 comments1834
Поділіться публікацією:

Терорист та колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін вважає, що механізм розпаду Росії в тих межах, що країна займає сьогодні, вже запущено. Він також упевнений, що на російського президента Володимира Путіна чекає доля Муаммара Каддафі. Як передає портал "Коментарі", про це Стрєлков заявив в одному зі своїх відео, присвяченому війні в Україні.                                             

Колишній ватажок "ДНР" спрогнозував розпад РФ, розповівши, яка доля чекає на Путіна

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Гіркін заявив, що неправильно відпускати з країни зірок шоу-бізнесу, які публічно висловлюють свою антивоєнну позицію та критикують рішення влади. Як приклад, Гіркін назвав Івана Урганта, якому ФСБ дозволила виїхати з країни.

За словами бойовика, Ургант повернувся до Росії, безперешкодно продав своє майно, забрав гроші і його ніхто навіть не спробував заарештувати. ФСБ та МВС не діють.                                                                                                                

Ігор Гіркін вважає, що, якщо спецслужби й надалі так поводитимуться, то Путін закінчить у кращому разі, як Мілошевич, а в гіршому, як Каддафі. Спецслужбист вважає, що перетворення Росії на Лівію, де всі воюють проти всіх, більш ніж можливе. Причому з частковою іноземною окупацією, що призведе до повного розпаду країни, без перспектив відновлення.

Також, за словами Гіркіна, найбільший ворог Росії – це холод. Він може принести стільки бід та жертв, скільки не принесла жодна війна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ватажок бойовиків "ДНР" Пушилін нарешті визнав – однієї Росії на Донбасі не впоратися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 червня 2022, 18:06

Один з наративів, який повторюється УПА-кровожерливими пропагандистами і який дуже шкодить України: твердження що при розпаді Імперії будуть криваві події. СРСР розпався спокійно. Багато імперій також. Не лякайте світ і поневоленні народи. Катаклізмів не буде, буде швидкій розвиток.


Новини