Головна Новини Світ Росія Колишній ведучий "Розсміши коміка" зрадив Україну та поїхав до Маріуполя знімати шоу для Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній ведучий "Розсміши коміка" зрадив Україну та поїхав до Маріуполя знімати шоу для Кремля

Дмитро Шепелєв, який раніше працював з Володимиром Зеленським, відзначився цинічним вчинком проти України

10 вересня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Колишній телеведучий програми "Розсміши комікаДмитро Шепелєв запам’ятається всім  ганебною  історією. Шепелєв, що народився в Білорусі, але збудував кар'єру в  нашій країні і працював  в спільному  телепроєкті з нинішнім українським лідером  Володимиром Зеленським, прибув до  тимчасово окупованого російськими  загарбниками  Маріуполя, пише ТСН.

Колишній ведучий "Розсміши коміка" зрадив Україну та поїхав до Маріуполя знімати шоу для Кремля

Дмитро Шепелєв (фото з відкритих джерел)

В місті  ведучий  хоче знімати нову російську   розважальну  програму з розповідями  про тварин "У колі друзів", яке показуватиме пропагандистський  канал "Россия-1". В  шоу Дмитро  Шепелєв розкаже "про порятунок тварин з-під обстрілів у місті".

Колишній ведучий ”Розсміши коміка” зрадив Україну та поїхав до Маріуполя знімати шоу для Кремля - фото 2
Колишній ведучий ”Розсміши коміка” зрадив Україну та поїхав до Маріуполя знімати шоу для Кремля - фото 3

При цьому, коли почалась повномасштабна війна, відомий ведучий підтримував  нашу країну та навіть вибачався: "Мені особливо страшно, що я зараз відвіз сина до школи, а мої друзі у Києві та інших українських містах ідуть до бомбосховища. Мені дуже соромно. Мені дуже боляче. І я не маю слів. Вибачте, друзі-українці, вибачте. Тільки таке не вибачають", — казав  тоді телеведучий.

Зважаючи на  рішення Шепелєва,  повернутись до Росії і  бути  ведучим  програми, що буде виходити на пропагандистському каналі, закривавлені російські  гроші йому дорожче за  багаторічні дружні зв’язки  з українцями.

В РФ  z-борці згадали  ведучому  його вислів про  підтримку України. Так, перша заступниця очільника комітету  російської Держдуми з питань культури Олена Драпеко називає  вибір керівництва  каналу вернути Дмитра Шепелєва до  ефіру дволиким, бо  він дозволив собі   критикувати "спецоперацію".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка та фанатка Путіна звинуватила Бенюка і Роговцеву.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шурик

10 вересня 2023, 23:24

От жеж сука!!!


Новини