Головна Новини Світ Росія Колишня невістка українського президента, яка живе в Москві, лицемірно відреагувала на обстріл України (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня невістка українського президента, яка живе в Москві, лицемірно відреагувала на обстріл України (ФОТО)

Ліза Ющенко показала свою реакцію на масований обстріл України.

8 липня 2024, 22:20 comments1197
Поділіться публікацією:

 Колишня невістка Віктора Ющенка, Ліза Ющенко, яка проживає в Росії і не висловила свою позицію з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, відреагувала на жахливий обстріл України 8 липня.

Колишня невістка українського президента, яка живе в Москві, лицемірно відреагувала на обстріл України (ФОТО)

Ліза Ющенко (фото з відкритих джерел)

Російські окупанти цинічно обстріляли дитячу лікарню "Охматдит" у Києві, де лікуються діти з усієї України від важких хвороб. Можливо, саме на цю трагедію відреагувала Ющенко.

На своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала розбите серце на чорному тлі, але більше не написала нічого.

Цинізм цієї публікації викликає подив, адже Ющенко, відома своїми тусовками у Москві, часто демонструє свої розкішні вбрання вартістю в десятки тисяч доларів, тоді як у її рідній країні гинуть невинні люди від рук російських убивць.

Колишня невістка українського президента, яка живе в Москві, лицемірно відреагувала на обстріл України (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в МосквіКолишня дружина третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко організовує своє краще життя в  РФ. Про долю  своєї країни вона не  турбується, їй  видно було простіше так поступити -   припинити родинний зв'язок з сестрою, українською телеведучою і громадською  активісткою Машею Єфросиніною, аніж відкрито обумовити свою позицію стосовно  вторгнення. 

Зараз родину Лізі замінили російські світські левиці. В своєму блозі колишня невістка Ющенка часто оприлюднює  фото з закордонних вечірок з так званими вершками суспільства. Часто відвідує  Ліза і   різні заходи в російській столиці. Недавно у  власному блозі вона оприлюднила фото з  відомої арт-виставки в Москві. Там колишня українка  з двома подругами позують на фоні творів мистецтва.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини