Головна Новини Світ Росія Колишня співачка з України видворила чоловіка-стриптизера з дому
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня співачка з України видворила чоловіка-стриптизера з дому

Наташа Корольова відселила Тарзана з дому через його захоплення живописом.

19 червня 2024, 22:50 comments1314
Поділіться публікацією:

Колишня українка  Наташа Корольова, яка  живе і працює в країні-агресорці РФ, жорстко  поступила із власним чоловіком, який підтримує путінський режим  Тарзаном.

Колишня співачка з України видворила чоловіка-стриптизера з дому

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

В ефірі російського ТБ Тарзан  розповів, що  дружина відселила його з їх будинку, бо його приладдя для малювання, а ще самі картини заповнили весь простір  всередині житла.

"Наташа сказала: "Прилаштуємо тобі до спортзалу окрему хабару". Ми можемо вбити двох зайців. Наш будинок старий, йому потрібен ремонт, включно із заміною комунікацій. Плюс прибудуємо мені приміщення. І плюс постраждалий від мене зал буде ремонтуватися", -  говорить чоловік співачки.

При цьому,  так зване переселення Тарзана обійшлось Наташі Корольовій в 5 млн рублів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальну співачку з України, яка розважає окупантів, принизили в РФРосійська знаменитість з українським   корінням Наташа Корольова втрапила в інцидент  з телеведучою Лєрою Кудрявцевою, що вже  більше  двох  років підтримує повномасштабну війну  РФ в Україні. Зірки під час ефіру одного з шоу посварились.  Бо Кудрявцева називає поведінку Корольової лицемірною. Зокрема, Корольова  зазаначила, що їй сподобавсь один  з номерів на шоу "ВІА Суперстар!", проте Кудрявцева про це  висловилась по іншому.

Кудрявцева, при цьому, сказала, що не обманюватиме і говоритиме правду  стосовно виступів учасників. Далі  вона звинувачує  свою колегу в "облизуванні". Наташа Корольова не  промовчала і відреагувала на цей випад з боку телеведучої. І заявила, що хоче, щось кинути у Кудрявцеву. Показуючи на свій мікрофон.
 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини