Головна Новини Світ Росія Командир армії РФ списав самогубство солдата, щоб рідні отримали 5 млн рублів
commentss НОВИНИ Всі новини

Командир армії РФ списав самогубство солдата, щоб рідні отримали 5 млн рублів

Бо за самогубство в Росії нічого не заплатять

19 березня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Російський  військовий  розповідає  про важкий морально-психологічний стан  російських військовослужбовців, так званий самостріл, який вчинив один  з загарбників.

Командир армії РФ списав самогубство солдата, щоб рідні отримали 5 млн рублів

Російські окупанти продовжують скаржитися своє командування (фото з відкритих джерел)

Про це говорять перехоплені  перемовини окупантів  представниками Головного  управління  розвідки України.

"Так, прийшов з наряду, нах*й, автомат взяв, нах*й, голову разх*ярив и все", — розповідає військовий   РФ в телефонній розмові.

Керівник військового підрозділу, як каже  росіянин, підписав самогубство  військового на  втрату в бою, щоб родина  отримала 5 млн рублів.

"Бачиш, навіть про родину не подумав… Ну, тому що все за*бало", — продовжує військовий.

Ще він  відзначив їх командира "за справедливість", адже за здійснений самостріл рідні  загиблого нічого після трагедії  не отримають.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що окупант визнав, що Путіну начхати на проблеми арміїРосійських військових, які опинилися на війні в Україні, залякує найвище військове командування, а скаржитися особисто президенту Росії Путіну немає жодного сенсу, бо тому начхати на те, що відбувається в його армії та на ставлення до звичайних солдатів. Таку думку озвучив російський військовий під час телефонної розмови зі своєю дружиною. Загарбники просить дружину не робити жодних кроків і не скаржитися на те, що відбувається в армії президенту РФ, адже ті, хто скаржаться потім, просто "зникають". 

Також "Коментарі" писали про те, що окупант розповів, як командири РФ тремтять від обстрілів ЗСУРосійський військовий розповів, що військове командування, яке зараз на фронті, просто виявилося боягузами. Бачачи це, солдати біжать із позицій десятками, зростає кількість дезертирів. Російські командири панічно бояться обстрілів ЗСУ, тому сидять у укриттях і навіть у туалет не виходять.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine

Новини