Головна Новини Світ Росія Конкурентом Путіна на виборах став депутат, який домагався журналісток
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурентом Путіна на виборах став депутат, який домагався журналісток

Став відомий один із конкурентів Путіна на президентських виборах

19 грудня 2023, 22:13
Поділіться публікацією:

На виборах президента Росії, які пройдуть у березні 2024 року, одним із номінальних конкурентів Володимира Путіна буде депутат Державної думи Леонід Слуцький, якого раніше звинувачували у домаганнях журналісток. Про це повідомляє видання The Moscow Times, передає портал "Коментарі".  

Конкурентом Путіна на виборах став депутат, який домагався журналісток

Слуцького звинувачували у домаганнях журналісток. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання, 19 грудня делегати з'їзду Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) ухвалили рішення про висунення Леоніда Слуцького кандидатом у президенти РФ. Після смерті Володимира Жириновського Слуцький очолює ЛДПР.

Зазначається, що за кандидатуру Слуцького проголосували 106 зі 108 делегатів, які були присутні на з'їзді партії. При цьому на розгляд делегатів запропонували лише кандидатуру Слуцького, альтернативних кандидатів не передбачалося.

Раніше лідер ЛДПР не робив офіційних заяв про свої плани балотуватися на пост президента Росії. Щоправда Слуцький визнавав, що однопартійці пропонують йому взяти участь у виборах.

Як відомо, у 2018 році кілька російських журналісток звинуватили Леоніда Слуцького в домаганнях. Комісія Держдуми з етики відмовилася визначати покарання для депутата, попри публічні скарги журналісток на його поведінку. Після цього низка російських медіа на знак протесту оголосили бойкот та відмовилися працювати у парламенті РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник ГУР МО Андрій Юсов заявив, що посилення російської агресії поблизу Авдіївки безпосередньо пов’язане з майбутніми президентськими виборами у Росії. Українська розвідка вказує, що таким чином Путін хоче показати якісь "досягнення" для російського народу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини