Головна Новини Світ Росія Консула Росії вислали з Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Консула Росії вислали з Польщі

За словами польського представника, коронавірус виявили у російського дипломата 21 січня

11 березня 2021, 05:45
Поділіться публікацією:

За офіційною версією — диппредставником РФ "поширював коронавірус". Про це йдеться в повідомленні прессекретаря міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслава Жарина.

Консула Росії вислали з Польщі

Прапор Польщі (фото з відкритих джерел)

"Висланий з Польщі російський консул був заражений коронавірусом, і все ж він брав участь у зустрічах і з'являвся в громадських місцях", — йдеться в повідомленні.

За словами польського представника, коронавірус виявили у російського дипломата 21 січня. У його дружини хвороба діагностували через 3 дні.

При цьому, йдеться в повідомленні, російський консул не дотримувався режим самоізоляції і ніс загрозу для оточуючих його людей і співробітників відомства. Спостерігачі відразу провели паралель між цією подією і висилкою консула Польщі з Білорусі, назвавши крок Польщі — "елегантною відповіддю".

Нагадаємо, колишній міністр закордонних справ України Володимир Огризко розповів про те, як можна змусити Росію залишити окуповані території Донбасу, щоб ввести туди міжнародні миротворчі сили. За його словами, Росія піде з Донбасу лише після того, як Захід введе нові санкції і посилить тиск на окупантів. Він зазначив, що тільки після цього можна буде піднімати питання введення міжнародної миротворчої місії під егідою ООН або інших форматів рішення війни. Дипломат сказав, що Росію необхідно змусити поміняти свою позицію по Україні, адже президент РФ Володимир Путін називає нашу країну проектом західних країн і саме тут потрібно змусити його змінити позицію. Ексклава МЗС сказав, що конфлікт на Донбасі вийти врегулювати ще не скоро. Він підкреслив, що Захід і Україна повинні разом тиснути на Росію так, щоб їй стало боляче. Огризко назвав санкції єдиним працюючим способом проти Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

МИД Израиля

11 березня 2021, 06:29

Этих русских тварей нужно всех выслать из всех цивилизованных стран. Обнести всю Паррашу высоким забором и пусть гниют там. И плевать на всех этих подонков и уродов. Проклятые алкашные хазары и московиты.


Новини