Головна Новини Світ Росія Кремль готувався до війни, але не з Україною: ЗМІ дізналися, навіщо РФ тримала запаси крилатих ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль готувався до війни, але не з Україною: ЗМІ дізналися, навіщо РФ тримала запаси крилатих ракет

На думку багатьох військових країн НАТО, Росія вже давно тримає запас різного озброєння на випадок війни з країнами альянсу.

19 листопада 2022, 16:20 comments12738
Поділіться публікацією:

Росія, цілком можливо, тримала кілька крилатих і балістичних ракет у резерві на випадок війни проти країн НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на рейтингове видання "New York Times".

Кремль готувався до війни, але не з Україною: ЗМІ дізналися, навіщо РФ тримала запаси крилатих ракет

Ракети. Фото: із відкритих джерел

Видання звертає увагу, що Росія використала більшу частину запасів високоточної зброї, завдають масованих ракетних ударів по критично важливій інфраструктурі України. Військовий експерт Марк Канчіан зазначив, що, на думку багатьох військових країн НАТО, Росія вже давно тримає запас різного озброєння на випадок війни з країнами Північноатлантичного альянсу.                                                                                       

"Схоже, вони мають аргументи проти передбачуваної атаки НАТО, що ми вважали б абсурдним, але вони розглядають це як реальну можливість", — заявив Канчіан.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Зеленського назвали два головні ресурси Росії у війні проти України.                                               

Раніше "Коментарі" писали – Верховний представник Євросоюзу з питань зовнішньої політики Жозеп Боррель упевнений – щоб говорити про повноцінне закінчення війни та укладання миру (про що періодично робить "закидання" Москва), керівництву Росії слід віддати наказ про виведення своїх військ з території України. Також стало відомо, що цими днями Європарламент планує офіційно оголосити Росію терористичною державою. Про що говорять такі заяви та наміри ЄС ? До чого вони можуть спричинити? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

19 листопада 2022, 17:13

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини