Головна Новини Світ Росія Кремль погрожує "демілітаризувати" виробництво «Байракторів» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль погрожує "демілітаризувати" виробництво «Байракторів» в Україні

Страх перед "Байракторами" настільки великий, що в Москві бояться навіть заводу, якого немає

9 серпня 2022, 14:47 comments1387
Поділіться публікацією:

Надто вже багато проблем росіянам створили ЗСУ, маючи на озброєнні турецькі безпілотники "Байрактар". Саме тому в Москві так різко реагують навіть на можливість відкриття в Україні заводу з виробництва безпілотників "Байрактар". Кремль обіцяє одразу ж "демілітарзувати" виробництво, якщо воно буде запущене. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РИА "Новости".

Кремль погрожує "демілітаризувати" виробництво «Байракторів» в Україні

Беспілолотник BAYRAKTAR, ФОТО GETTY IMAGES

"Якщо завод "Байрактар" буде створено в Україні, то він відразу потрапить під "демілітаризацію", – зазначив Дмитро Пєсков.

Зазначимо, вперше 8 серпня стало відомо, що виробник безпілотників "Байрактар" офіційно зареєструвався в Україні і вже навіть визначився із земельною ділянкою для будівництва великого заводу, де й виготовлятимуть безпілотники. Варто зазначити, що це рішення було ухвалено ще у лютому на рівні глав двох держав. Вже тоді було підписано рішення щодо розширення виробництва безпілотників "Байрактар" також і на територію України.                                                                                                                                                                                           

Днями в Росії також зголосилися запустити виробництво безпілотників "Байрактар". Нібито про це особисто розмовляли Путін та Ердоган.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мінфін готує новий податок: на що його запровадять – у цьому рішенні більше користі чи абсурдності.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля і тепер загрожує катастрофою не лише Україні, а й усім іншим державам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини