Головна Новини Світ Росія Кремль пообіцяв проблеми противникам війни: що їм загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль пообіцяв проблеми противникам війни: що їм загрожує

Влада РФ порадила антивоєнним емігрантам не повертатися додому

21 березня 2024, 23:50
Поділіться публікацією:

Прес-секретар диктатора РФ Дмитро Пєсков порадив не повертатися додому росіянам, які виїхали після початку війни та виступили на підтримку України.

Кремль пообіцяв проблеми противникам війни: що їм загрожує

Кремль пригрозив антивоєнним емігрантам. Фото з відкритих джерел

"Якщо ви уважно слухали президента, його висловлювання зводилися до того, що серед незгодних є ті, хто залишається разом зі своєю батьківщиною. А є ті, хто став ворогом, буквально став на позиції ворога своєї країни. Ось це інші. Їх тут не чекатимуть, це точно", — наголосив Дмитро Пєсков.

Прес-секретар Путіна також пригрозив ліквідацією росіянам, які вирішили воювати на боці України.

"Тільки вчора президент говорив про тих зрадників, які дійсно беруть зброю і починають проти нас із вами воювати. Їх треба знищувати. Тих, хто став на цей шлях, не так багато", — додав речник Кремля.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна не буде вести мирні переговори з Росією, оскільки РФ – країна-терорист, а з терористами не розмовляють, їх знищують, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. Секретар РНБО додав, що усі цивілізовані країни світу повинні вслід за Україною визнати РФ країною-терористом. "Які з Росією мирні переговори, якщо ця країна — агресор? Це країна-терорист. З терористами у сучасному світі ніхто не розмовляє. Їх просто беруть і знищують", — заявив Данілов.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна не планує відкладати проведення саміту з обговорення формули миру, щоби залучити до участі в ньому більше держав. За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, Україна не може зволікати з організацією саміту миру задля залучення більшої кількості країн так званого Глобального півдня, позаяк для Сил оборони кожен день війни – це втрата людських життів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини