Головна Новини Світ Росія Кремль повідомив, що Путін подасть декларацію про доходи, але бачити її росіянам не обов'язково
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль повідомив, що Путін подасть декларацію про доходи, але бачити її росіянам не обов'язково

У Кремлі не вважають за потрібне, щоб росіяни знали про доходи Путіна

15 березня 2023, 14:48
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав необов'язковою публікацію декларацій про доходи Володимира Путіна та інших чиновників. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "ТАРС".

Кремль повідомив, що Путін подасть декларацію про доходи, але бачити її росіянам не обов'язково

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Ще раз повторюю, це не обов'язково, виходимо насамперед із цього. Головне декларацію подати, а публікація – це вдруге" – зазначив Дмитро Пєсков.

При цьому головний рупор Кремля запевняє, що Володимир Путін та всі чиновники російського уряду подадуть декларації про доходи у строк до 1 квітня.

Варто нагадати, наприкінці 2022 року Путін підписав указ, який дозволяє депутатам та сенаторам не оприлюднити відомості про доходи. Таке нововведення діє на час війни проти України. Офіційно указ набув чинності 1 березня 2023 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін, підгортаючи 14 березня робітників авіаційного заводу в Улан-Уде (Бурятія), намагався пояснити їм війну проти України. У його версії — винен у всьому Захід, а РФ рятує "російський світ". Тим часом, в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) наголошується, що Кремлю доведеться обирати між кваліфікованими робітниками оборонно-промислового комплексу (ОПК), активізацією якого зайнявся Кремль, та навченими солдатами. Про що говорять останні заяви та дії російської верхівки? Якою є ймовірність, що Путіна спробують прибрати, щоб зупинити війну? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російські винищувачі збили над Чорним морем американський розвідувальний дрон MQ-9. При цьому в традиційній для неї манері РФ спростовує свою причетність до атаки на безпілотник США. Про що свідчить цей інцидент? Чи вплине він на перебіг російсько-української війни? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини