Головна Новини Світ Росія Кремль продовжує перекидати солдатів і техніку до Казахстану
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль продовжує перекидати солдатів і техніку до Казахстану

Задіяно понад 70 літаків Іл-76 та п'ять Ан-124

9 січня 2022, 10:30
Поділіться публікацією:








Москва продовжує перекидати свої війська в Казахстан по лінії ОДКБ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Міністерство оборони РФ, виставляючи нове відео з аеродрому Чкаловського.

Кремль продовжує перекидати солдатів і техніку до Казахстану

Російські війська. Фото: Міноборони РФ

У Міноборони РФ зазначають, що відправляють на допомогу владі Казахстану підрозділи Іванівського з'єднання ВДВ та підрозділи 45 окремої бригади спеціального призначення ВДВ. Також Росія підтверджує факт того, що перекидання російських солдатів в Казахстан здійснює щодня і та інформація, що Росія обмежилася перекиданням 3000 військового контингенту, як було заявлено раніше, не відповідає дійсності. Російські військові продовжують прибувати до Казахстану.

Зазначимо, протестні акції в Казахстані тривають з 2 січня.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські політичні експерти розповіли, чому те, що відбувається в Казахстані, – це унікальний шанс для президента РФ Путіна прискорити процес реінкарнації СРСР. Блогер, громадський активіст Олександр Аронець зазначає, хто б що не говорив про миротворців з Росії, які допомагають владі Казахстану придушувати заколот та проводити антитерористичну спецоперацію, для більшості казахів російські солдати залишаться окупантами. Росія цілком прогнозовано відправляє додаткові війська, адже Казахстан у 4 рази більший за Україну і це при тому, що наша країна найбільша в Європі. Історик та політолог Віктор Таран, аналізуючи події в Казахстані, пропонує згадати висловлювання Солженіцина, який чітко говорив: "Російська імперія неможлива без України, Білорусі та Казахстану". Ось тому у Путіна і намагаються не прогаяти можливості.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини