Головна Новини Світ Росія Кремль різко знизив тон: Пєсков зробив нову заяву про переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль різко знизив тон: Пєсков зробив нову заяву про переговори

У Росії знову дали зрозуміти, що хочуть переговори, але бойові дії припиняти не збираються

21 липня 2022, 09:07 comments5028
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що ні Володимир Путін, ні Сергій Лавров, як головні речники Кремля, ніколи не говорили про те, що питання про переговори Москви та Києва закрите. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву Пєсков зробив в інтерв'ю російському пропагандистському інформагентству "РИА Новости".

Кремль різко знизив тон: Пєсков зробив нову заяву про переговори

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Варто зазначити, що останнім часом Путін чимало висловлювався про безперспективність переговорів з Україною щодо врегулювання воєнного конфлікту. Також звинувачував Україну у небажанні сідати за стіл переговорів.

Але найбільш категорично у цьому плані висловився учора Сергій Лавров. Головний дипломат Росії заявив в інтерв'ю "РИА Новости", що не бачить сенсу розмовляти з офіційним Києвом. Крім того, Лавров заявив, що через небажання України виконувати взяті на себе зобов'язання та дотримуватися стамбульських домовленостей втрачається сенс переговорів.                                                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ЦРУ назвали цифру загиблих росіян під час війни в Україні. У Росії дуже багато загиблих, але ще більше поранених, які більше не можуть брати участь у війні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий рекорд на півдні – ЗСУ знищили понад 100 росіян, техніку та склади: подробиці.

"Коментарі" писали раніше – цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова – як відповість Україна. Експерти розповіли про нове посилення Кремля в ексклюзивному єтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/171802
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини