Головна Новини Світ Росія Кремль спустошує свої бази з технікою на півночі Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль спустошує свої бази з технікою на півночі Криму

Відповідні зміни відбулися за період з 11 лютого до 16 березня

7 квітня 2023, 13:00 comments1267
Поділіться публікацією:

Російська армія протягом останнього місяця спустошила свої бази на півночі тимчасово окупованого Криму: звідти вивели артилерію, танки та іншу техніку. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк у Twitter.

Кремль спустошує свої бази з технікою на півночі Криму

РФ вивезла свою техніку з баз на півночі Криму. Фото twitter.com/bradyafr/status

Аналітик опублікував серію відео та фото супутникових знімків, які підтверджують передислокацію техніки РФ за період із 11 лютого по 16 березня.

"За останній місяць російські сили вивезли техніку з військової бази на півночі Криму. Останні супутникові знімки показують, що на цій ділянці були танки, бронетехніка та артилерія", — написав Бреді Африк.

Також аналітик додав кадри, які демонструють оборонні споруди окупантів поблизу Медведівки. Африк вважає, що подібними загородженнями армія РФ облаштовує всю територію Криму.

Зазначимо, що з початку квітня активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що говорить актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини