Головна Новини Світ Росія Кремль у нестямі через танки Abrams на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль у нестямі через танки Abrams на фронті

Прес-секретар Кремля заявив, що бойові танки США Abrams – "серйозна зброя"

27 вересня 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Учора президент України підтвердив, що перші танки Abrams вже прибули до України зі США і незабаром посилять важливі для нас напрямки. Ця новина викликала багато емоцій у Москві, які вже традиційно під час спілкування з журналістами озвучив речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Головний рупор Кремля поспішив запевнити, що це та інші постачання зброї Києву "аж ніяк не можуть вплинути на суть спецоперації, на її результат". Як передає портал "Коментарі", про це пише "Комерсант".

Кремль у нестямі через танки Abrams на фронті

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Немає жодної панацеї і жодного виду зброї, яка здатна змінити розстановку сил на полі бою", – заявив спікер Путіна.

При цьому Дмитро Пєсков визнав, що бойові танки США Abrams – "серйозна зброя", але нібито вона не стане проблемою для російських військових і вони її знищать.

"Пам'ятайєте, як президент говорив про інші танки виробництва іншої країни, що вони горять за милу душу. Ну і ці горітимуть", — нагадав прес-секретар російського диктатора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — танки Abrams, які український народ отримав від американських партнерів, вже незабаром посилять пріоритетні для України напрямки на фронті. Їхнє головне завдання посилити наступальну міць української армії та створити додаткові проблеми для російських загарбників. Мета України деокупувати якомога більше своєї території та завдати якнайбільше втрат росіянам. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у ході свого відеозвернення до українців.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися, скільки танків Abrams вже прибуло в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини