Головна Новини Світ Росія Кремль ухвалив нове покарання за держзраду та тероризм: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль ухвалив нове покарання за держзраду та тероризм: що змінилося

Держдума також підтримала посилення покарання за "тероризм"

18 квітня 2023, 19:40
Поділіться публікацією:

Депутати російської Держдуми підтримали у третьому читанні поправки, що передбачають довічне позбавлення волі за державну зраду. Також Кремль посилив покарання за тероризм. Про це повідомляє кремлівське видання "РИА Новости".

 Кремль ухвалив нове покарання за держзраду та тероризм: що змінилося

У Росії запровадили довічне ув'язнення за держзраду (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що  після того, як у РФ прийняли закон про шпигунство, видання іноземцям відомостей, які становлять державну таємницю, перехід на бік противника або надання фінансової, матеріально-технічної, консультаційної чи іншої допомоги державі в діяльності, спрямованій проти Росії, суд зможе призначити покарання у вигляді довічного ув'язнення.

"До цього максимальне покарання становило до 20 років колонії", — йдеться у повідомленні російських ЗМІ.

 Окрім цього, росіяни підтримали посилення покарання за "тероризм".

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії скасували ходу "Безсмертного полку". Традиційні ходи "Безсмертного полку" на 9 травня в Росії цього року не відбудуться з "міркувань безпеки", портрети ветеранів пропонується розміщувати в соцмережах та на автомобілях, заявили організатори. Організатори цього року відмовилися від його проведення у російських містах, повідомляє у вівторок, 18 квітня, "Інтерфакс" із посиланням на прес-секретаря руху Ольгу Байбулову. За її словами, цього року вирішено "відійти від формату однієї вулиці та однієї площі, а піти ширше". У свою чергу співголова Центрального штабу руху "Безсмертний полк Росії", депутат Держдуми Олена Цунаєва уточнила в інтерв'ю РІА "Новости", що рішення "використовувати максимально різні формати" прийнято з причин безпеки. Цунаєва запропонувала охочим розміщувати фотографії своїх родичів-ветеранів у соцмережах, на одязі, автомобілях, а також на сайті руху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини